To je to što me zanima!

Sada je i službeno: Apple 10. rujna predstavlja nove uređaje

Iz šarene pozivnice može se iščitati kako će Apple predstaviti i jeftiniji iPhone 5C koji dolazi u više boja. Uz njega stiže i iPhone 5S s nadograđenim hardverom
Vidi originalni članak

Apple je noćas odlučio ukloniti barem dio sumnji s najavljenih novih mobitela te su poslali pozivnice za predstavljanje 10. rujna u svom sjedištu u Kaliforniji. Poruka 'Ovo će svima uljepšati dan' i niz šarenih krugova potvrda su datuma konferencije, ali i nagovještaj jeftinijeg iPhonea o kojem se već neko vrijeme priča. Naime, taj bi iPhone 5C trebao biti dostupan u nekoliko boja. Uz njega bi trebao stići i novi iPhone 5S. 

Apple bi, prema glasinama, mogao predstaviti i novosti oko servisa iTunes Radio, koji je odgovor na popularne streaming servise, poput Spotifyja. 

Samo dan nakon kalifornijske konferencije, Apple će organizirati posebno predstavljanje za kineske medije. To će biti prvo takvo predstavljanje u Kini, ali i moguća indikacija da će Apple i China Mobile, najveći telekom operater u zemlji, sklopiti dogovor kojim će Apple i službeno ući na golemo tržište.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ivan-zg 04.09.2013.

    Tooo tooooo aaaaa ajfooon tooo tooo aaa šit pišnul sam od uzbuđenja ocu novi iphoneee ah ah svrsih.. ajd bok. (ironija naravno)

  • Chatter 04.09.2013.

    Sve se zna i prije predstavljanja. Nekuzim kako nemogu imati politiku kao i za vrijeme Stevea. Svaki model iphona je hit pa ce tako biti i ovaj ali mene vise zanima IOS7 nego new iphone, 5 ica me za sada sluzi sasvim zadovoljavajuce i nema potrebe mijenjati. Ali novi operativni sustav je itekako potreban ovaj IOS 6 je dosadan i pun bugova.

  • strsljen2013 04.09.2013.

    Ja ga za te novce neću u raznim bojama nego da case mijenjam kad ja hoću i kakav hoću.

Komentiraj...
Vidi sve komentare