To je to što me zanima!

Samsung će smanjiti S8: Mini bi trebao biti prava mala zvijer

Samsungov novi mini trebao bi nuditi približno sve kao i veći brat, ali uz Snapdragon 821, kakav se nalazi i u LG G6. Imat će ekran od 5,3 inča, ali još ne znamo kad stiže na tržište.
Vidi originalni članak

Nakon odličnih S8 i S8+, najnovije glasine govore da će Samsung uskoro predstaviti i Galaxy S8 mini. Ovaj bi telefon trebao imati ekran od 5,3 inča, ali kako on okupira skoro cijeli prednji dio uređaja, uređaj će u ruci biti kao da držite 4,7-inčni telefon.

Sadašnji S8 u standardnoj verziji odlično leži u ruci, tako da je za očekivati da bi s ovim trebalo biti još i bolje. Uz to, njemu će Samsung navodno dati dvostruku stražnju kameru, a dolazit će sa 4 GB radne i 32 GB interne memorije. No za razliku od većeg modela, Mini će navodno dobiti Snapdragon 821, najsnažniji prošlogodišnji procesor koji bi i dalje trebao biti dovoljno snažan za prosječnog korisnika. 

Još nije poznato kad stiže, no Južna Koreja je prvo ciljano tržište, prenosi Phandroid.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • trpaj_sirotinju 06.07.2017.

    pogle ovu na slici,naslikava mobitel,kakav jad

  • Dark Amaranth 05.07.2017.

    Meh, nadam se da će brat po Androidu Huawei i dalje izbacivat jako dobre smartphonove. Jer je jako dobra konkurencija Samsungu (i po komponentama, izgledu, vijeku baterije, kameri). Samsung u zadnje vrijeme postaje precijenjen. Barem meni.

  • balboaboa 05.07.2017.

    Pa i ovaj s8 s8+ su manji od s6 s7 serija

Komentiraj...
Vidi sve komentare