To je to što me zanima!

Samsung i u Hrvatskoj počeo zamjenu eksplozivnog Notea 7

Iz Samsunga navode kako su sigurni da je u novim Note7 uređajima, koji su od ovog tjedna dostupni korisnicima u Hrvatskoj, problem neispravne baterije u potpunosti otklonjen
Vidi originalni članak

Samsung je objavio u ponedjeljak kako su u Hrvatskoj započeli program zamjene Note7 telefona koji se zbog problema s baterijama može zapaliti. Program zamjene globalno je krenuo prije tjedan dana, a u njemu će Samsung zamijeniti svih 2,5 milijuna telefona novima. 

Iz Samsunga navode kako su sigurni da je u novim Note7 uređajima, koji su od ovog tjedna dostupni korisnicima u Hrvatskoj, problem neispravne baterije u potpunosti otklonjen. Ističu da su objavili i ažuriranje firmwarea kako bi ograničili punjenje baterije na 60 posto i tako smanjili rizik od pregrijavanja i novih požara, a vlasnici telefona na stranici www.samsung.com/hr/note7exchange mogu vidjeti je li njihov telefon među onima sa spornom baterijom. 

Uz to, na novim telefonima su nadogradili sučelje tako da svako Note7 uređaj, koji pokazuje zelenu ikonu baterije na traci obavijesti uređaja, zaslonu prilikom gašenja uređaja ili na Always-On zaslonu, korisnicima potvrđuje da je njihov uređaj siguran za korištenje. Ova nadogradnja korisničkog sučelja korisnicima je dostupna od ovog tjedna.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • blackeagle 27.09.2016.

    https://twitter.com/nastybarnacle/status/778047343182557184

  • iPhonchek 27.09.2016.

    Čekaj stani malo, sam dobro pročitao da njihov update bazira na kapacitet punjenja baterije na 60%???? Čekaj malo, jel ovaj članak "foreal"?!?!! Mislim ništa protiv članka al Samsung je uistinu ograničio bateriju na 60% snage kako bi izbjegao pregrijavanje iste i kabbbooooom situaciju?????? Molim vas NEK me neko ovdje ispravi u ovome al ja se smijem sada ko budala. Nemoguce je dati 750€ za telefon koji ima 60% svoje baterije na raspolaganju..... I Apple fanboyevi su šta"sheeps"??? Hahahahahahahaha!!!!!!!!! Hahhhhh!!

  • Zagrepcanin 26.09.2016.

    Ma to je kvaliteta ! :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare