To je to što me zanima!

Samsungov sat dobio je nove verzije, radit će i sa iPhoneom

Samsung je na CES-u predstavio dvije verzije svog pametnog sata koje se po specifikacijama ne razlikuju od osnovnog modela, ali će im cijena biti nešto viša
Vidi originalni članak

Samsung je na CES-u predstavio dvije verzije pametnog sata Gear S2, jedan s platinastim i drugi s 18-karatnim kućištem boje ružičastog zlata. Kako bi došli do još većeg broja novih korisnika, Samsung je najavio kako će njihov sat kasnije ove godine biti kompatibilan i sa iPhoneom.

Specifikacije su iste kao i kod osnovnih modela, no sada imate veći izbor remena i kućišta. U partnerstvu s ekskluzivnim dizajnerima kao što je Colombo Samsung je predstavio liniju remena za Gear S2, kao i kreativna i zabavna kućišta u suradnji s dizajnerima kao što su Keith Haring, Jean-Michael Basquiat, Jeremyville i Burton Morris. 

Samsung


Uređaj je debeo 11,4 milimetara, ima ekran dijagonale 1,2 inča rezolucije 360x360, operativni sustav Tizen i dvojezgreni procesor od 1 GHz. Tu je i tehnologija NFC koja omogućuje mobilno plaćanje bez potrebe za novčanikom. Baterija, tvrde u Samsungu, traje do dva-tri dana, a punjenje je moguće bežičnim putem.

Novi Gear S2 classic bit će dostupan početkom veljače s kućištem boje ružičastog zlata i kožnim remenom boje slonovače, kao i u inačici s platinastim kućištem i kožnim remenom crne boje.

Samsung nije objavio cijenu ovih modela, no stajat će nešto više od osnovne verzije.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Partiokojot 11.01.2016.

    Jedva čekam da ga kupim

  • Z_Tenej 11.01.2016.

    Svrha sata je da znaš koje je vrijeme u rjetkim trenucima kad si možeš dozvolit da telefon ostaviš doma.Sat koji se povezuje sa telefonom je bedastoća.

  • Zeleni_Zub 11.01.2016.

    Koja je svrha sata koji se puni svaku vecer?

Komentiraj...
Vidi sve komentare