To je to što me zanima!

Samsungove pametne naočale mogli bi nositi već ove jeseni

Pametne naočale privremenog naziva Galaxy Glass mogli bi vidjeti na sajmu IFA u Berlinu. Po funkcionalnostima bi bile slične Samsungovom pametnom satu Gear
Vidi originalni članak

Velike tehnološke kompanije ubrzano rade na proizvodima koji bi konkurirali Google Glassu. Samsung radi na svojim pametnim naočalama privremenog naziva Galaxy Glass, koje bi najranije mogle biti predstavljene na ovogodišnjem sajmu IFA u Berlinu u rujnu, piše Korea Times pozivajući se na neimenovane dužnosnike.

Prema Korejskom uredu za intelektualno vlasništvo, Samsung je u Koreji već registrirao patent. Uređaj je po funkcionalnosti sličan Samsungovom pametnom satu Galaxy Gear. Uređaj bi se spojio sa smartphoneom kako bi na potpuno ili djelomično prozirnim staklima projicirao upozorenja, omogućio korisnicima da obavljaju pozive i slušaju glazbu. Samsung Electronics navodno surađuje sa Samsung Displayem na proizvodnji zaslona za naočale.

- Nove pametne naočale koje će predstaviti Samsung novi su koncept nosivog uređaja koji može voditi prema uzbudljivoj kulturi komunikacije. Pametne naočale predstavljat će naš cilj da predvodimo novo tržište s dokazanom sposobnošću - rekao je neimenovani dužnosnik.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • strmi007 29.01.2014.

    Samo proizvodi

  • shit_happens_ 28.01.2014.

    iwanchek pa ti si ovisan a samim time nisi realan samsung je korporacija koji proizvodi brodove aute vlakove i tko zna što najveći renault je u biti samsungov auto itd itd a što je iphone bezvezni šminkerski statusni simbol sa OS-om koji svaki polupismeni haker razbije.

  • nikolajev_13 28.01.2014.

    Ma ne isplati mi se, platim par tisućica za te krhke naočale, negdje mi padnu i slome se i bacio novac u vjetar. Za sad ostajem pri mobitelu, što se Samsunga tiće.

Komentiraj...
Vidi sve komentare