To je to što me zanima!

Samsungovo šarenilo: Isprobali smo Galaxy S20 u FE izdanju

Iako je jeftiniji, korisnici nisu zakinuti za niz mnogima važnih detalja pa su tu i 120 Hz ekran, 5G, trostruka kamera i 30x zoom
Vidi originalni članak

Samsungov Galaxy S20 FE posljednji je u nizu S20 telefona koje je korejski div ove godine predstavio, a iz tehničkih detalja i šarenila boja u kojima dolazi jasno je da se radi o telefonu koji je namijenjen mlađim korisnicima. Njima je prilagođena i cijena koja je niža od standardnog S20.

Iako je jeftiniji, korisnici nisu zakinuti za niz mnogima važnih detalja pa su tu i 120 Hz ekran, 5G, trostruka kamera i 30x zoom.

S20 FE dolazi s OLED ekranom od 6,5 inča (1080p) koji se dimenzijama smjestio između običnog S20 i Plusa, a kao što smo spomenuli, imate mogućnost uključiti 120 Hz osvježenje, što nije bila opcija na skupljem Noteu 20. Prikaz boja i svjetlina su odlični, a pri vrhu ekrana nalazi se rupa u kojoj se smjestila selfie kamera. Ispod ekrana su smjestili i senzor otiska prsta kao u ostalim modelima.

Glavna razlika u odnosu na ostatak S20 uređaja je na stražnjoj strani, a radi se o plastičnom kućištu. Bez obzira na materijal, djeluje čvrsto, a nude ga u šest različitih boja. 

Straga se nalazi i trostruki sustav kamera. Glavna od 12 megapiksela ima optičku stabilizaciju, F/1,8. Ultraširokokutna od 12 mpx ima F/2,2, a tu je i telefoto kamera od 8 mpx s optičkom stabilizacijom i trostrukim uvećanjem te 30x Space Zoom opcijom. U nastavku možete vidjeti i kako kamera radi u raznim uvjetima. Nema 8K snimanja, ali neće vas to previše zabrinuti.

Kako su kameru namijenili mlađim korisnicima, sprijeda je kamera od 32 megapiksela. Moćnija je od one na S20, a ima i HDR i 4K snimanje.

Kako se radi o telefonu sa Snapdragonom 865 i  6GB RAM-a i 128 GB memorije (ima i snažnijih varijanti), neće vam nedostajati snage niti u jednoj situaciji. Sve aplikacije i igre rade glatko, a uz brzo osvježenje ekrana pravi je gušt igrati se na ovom telefonu. 

Što se baterije tiče, dolazi s kapacitetom od 4500 mAh i podrškom za brzo i bežično punjenje. U praksi, sigurni ste kroz jedan dan, a umjerenim korištenjem, ovo možete rastegnuti i kroz dva dana korištenja.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare