To je to što me zanima!

Samsung tvrdi: Galaxy S3 je 'eksplodirao' zbog mikrovalne

Forumaš u Irskoj napisao je da mu je telefon 'eksplodirao' u autu dok se vozio, no Samsung je proveo istragu i kažu da je ova šteta jedino mogla nastati u mikrovalnoj
Vidi originalni članak

Nakon što je irski kupac na forumu objavio slike i tekst u kojima je tvrdio da mu je eksplodirao novi Samsung Galaxy S3 dok je bio na komandnoj ploči u automobilu, Samsung je odlučio provesti istragu.

Kontaktirali su britansku neovisnu službu Fire Investigations-UK koja se bavi istraživanjem požara i eksplozija kako bi se utvrdio uzrok požara.

Samsung je objavio kako je za požar kriv "vanjski izvor topline", a ne Samsung. Kompaniji su dali na testiranje nekoliko telefona, uključujući i sporni uređaj. Dodaju kako je jedini način na koji telefon mogao biti ovako oštećen da ga je netko stavio u mikrovalnu pećnicu, stoji na Samsungovu službenom blogu.

Forumaš je kasnije promijenio svoje tvrdnje te napisao kako je telefon oštetio netko drugi dok ga je pokušavao osušiti nakon što je pao u vodu. Dodaje da ovo nije bio namjeran čin, već glupa pogreška, prenosi Reuters.

Inače, Galaxy S3 u prodaji je od kraja svibnja.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Chatter 11.07.2012.

    Hahaha Nisam ljubitelj Samsung mobitela ali ovo je reklo bi se lažno, Samsung kao proizvođač komponenti je jedan od najpoznatijih i pouzdan tako da mislim da ovo nije tvornicki kvar. Korisnik sam Iphona ali posto se on ne kvari a u njemu su uglavnom dijelovi koje Samsung isporucuje Appleu lik brije gluposti i namjerno je sjebo fon

  • ZMIJA1 09.07.2012.

    mobitel ubojica

  • baky126 09.07.2012.

    bice apple platija tome da blebece neistine :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare