To je to što me zanima!

Serije i filmove s Netflixa sada možete skidati i gledati offline

Uživanje u serijama bez trošenja internetskog prometa sad je moguće jer serije, ali i filmove, možemo skinuti unaprijed i bez brige krenuti na putovanje ili odmor nakrcani zabavom
Vidi originalni članak

Netflix je u srijedu napokon omogućio svojim korisnicima da skidaju serije i filmove kako bi ih mogli gledati offline i to bez dodatnih troškova.

Činjenica je da Netflix većinom gledamo kod kuće, ali mnoge su situacije u kojima bi nam Netflix i neka epizoda serije jako dobro došli. Primjerice vožnja tramvajem s posla, let avionom te brojna mjesta na kojima nam internet nije dostupan ili je skup - poput vikend odmora ili godišnjeg. Upravo je taj podatkovni promet koji bi mnogima 'pojeo' tarifu razlog zbog kojih su mnogi bili u strahu od korištenja Netflixa na telefonima i tabletima. 

No, važno je napomenuti da ovo radi u iOS i Android aplikacijama, ali ne i na računaima te da morate ažurirati aplikacije s novom verzijom koja je objavljena. Velika količina sadržaja je dostupna odmah, a iz Netflixa kažu da će širiti popis onoga što možemo skidati. Nakon što ste ažurirali aplikaciju, Netflix će vas obavijestiti da možete skidati serije i pokazati vam popis onog što možete skinuti. Uz svaku epizodu je tako ikona za preuzimanje, a sve što ste skinuli bit će na posebnoj listi. 

Idi na 24sata

Komentari 62

  • 01.12.2016.

    Uopće nije besplatno, samo prvi mjesec a i za to se plaća... nema do dobrog naslova da te napravi budalom...

  • tocilo 01.12.2016.

    Rico magic i aplikacija KODI gledaš sve programe,serije,filmove ovog svijeta.

  • BlackWing 01.12.2016.

    Ahaha, čuli vi za torrente? Kakav Netflix, zaboravi me :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare