To je to što me zanima!

Shadow of Mordor je igra u Međuzemlju kakva se čekala

Nakon dugo vremena ljubitelji Tolkiena i igara imaju razloga za sreću. Shadow of Mordor nije plitka preslika filma već punokrvna akcijska avantura s glavom i repom
Vidi originalni članak

Razvojni tim Monolith Productions i izdavač Warner Bros. Interactive izbacili su na tržište igru koja ne uzima filmski predložak kao osnovu priče, već postavlja igrača u cipele rendžera Taliona na osvetničkom pohodu u Mordoru. Dok neke elemente posuđuje iz Assassin's Creed i Batman Arkham igara (što nije loša stvar), Shadow of Mordor je vrlo jedinstven po sustavu nazvanom Nemesis, kakav ćemo odsad sigurno viđati i u drugim igrama akcijsko avanturističkog žanra. Jer dok mnoge druge igre istog žanra počnu zamarati igrača s jedno te istim, bezličnim neprijateljima nakon par sati igranja, Nemesis sustav Shadow of Mordora omogućuje da svaki bezlični neprijatelj s vremenom postane boss vrijedan strahopoštovanja.

Punu recenziju igre pročitajte na HCL.hr

Idi na 24sata

Komentari 4

  • strmi007 23.10.2014.

    Odlična igra

  • Captain Obvious 23.10.2014.

    Igra je dosta zahtjevna što se PC-a tiče ali je također dobro izbalansirana tako da i ljudi sa "slabijim" računalom mogu zaigrati na low detaljima. I da, igra uopće nije lagana.

  • Alijen 22.10.2014.

    Ova igra me je oduševila. Igra nije uopće lagana šta joj daje jedan određeni šarm. Većinu misija se ne može preći da se samo zaletiš u neprijatelje nego treba dobro proučiti situaciju. Sve u svemu topla preporuka i sigurno će se svidjeti ljudima koji vole AC ili batman serijal a i LotR fanovima pogotovo zbog alternativne priče (priča nema veze sa LotR iako je sve u tom svijetu uključujući smeagola :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare