To je to što me zanima!

Sin uredio Corsu, oni Golf III; Čitava obitelj luda za tuningom

Naši čitatelji iz susjedne Slovenije pohvalili su se atraktivnim tuniranim Volkswagen Golfom treće generacije. Tuningom ih je zarazio sin koji ima Opel Corsu
Vidi originalni članak

Kako to izgleda kad mlađi svojim hobijem zaraze starije dobro pokazuje primjer obitelji naših čitatelja iz Slovenije. Lidija i Danijel poslali su nam fotografije svojeg tuniranoga Golfa III. Na automobilu su promijenjeni ili dorađeni gotovo svi karoserijski dijelovi, a dodatno je ukrašen atraktivnim paintbrushem. Prerada je bez sumnje bila dugotrajna i nimalo jeftina. 

Ljubav prema automobilima i tuningu našim čitateljima je usadio sin Nino koji vozi opsežno prerađenu Opel Corsu. Ni na ovom automobilu gotovo ništa nije originalno. Promijenjeni su odbojnici, pragovi, naplatci, retrovizori, svjetla i poklopac motora, a ovaj automobil spada među najbolje i najoriginalnije uređene modele Opel Corse u čitavoj regiji. 

Imaš li super auto? Pohvali se!

Tunirani Golf dvojka, Opel Astra za utrke ubrzanja, oldtimer iz pedesetih, Peglica na struju, Yugo na ulje iz friteze... Svi oni imaju potencijala za zvijezdu. 

Ako ste se prepoznali među ovim primjerima i vozite nešto slično, javite se i vaš će automobil zasjati u tiskanom izdanju 24sata. Fotografije i priče o svojim omiljenim automobilima šaljite na adresu elektroničke pošte mojauto@24sata.hr ili nazovite naš broj telefona 01 2424242.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • dado0706 15.05.2014.

    mene jedino zanima kad če ljudi shvatit razliku između stylinga i tunninga jer vidim ovdje styling ali tunninga nigdje

  • 15.05.2014.

    ne kužim kak to pređe na tehničkome... fakat ne kužim.

  • DelminiumHrvatska 15.05.2014.

    ja sam lud i bez tjuninga

Komentiraj...
Vidi sve komentare