To je to što me zanima!

Škodina vizija: Hibridni SUV Vision X vozi na plin i struju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na početku Zagreb Auto Showa predstavljen je konceptni model koji koristi plinski 1,5-litreni turbomotor sa 128 'konja'. Škodin maleni SUV dolazi kao konkurencija Nissanu Jukeu, Seatu Aroni...
Vidi originalni članak

Nakon što je Škoda predstavila svoj veliki i srednji SUV, red je došao i na hibridni, mali crossover privremeno nazvan Škoda Vision X, a predstavili su ga i na zagrebačkom autosalonu u utorak. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Maleni SUV dolazi kao konkurencija Nissanu Jukeu, Seatu Aroni itd... Iako je riječ o konceptu toga vozila, pretpostavlja se kako će početno slovo njegova imena biti "K" kao i u Karoqa i Kodiaqa.

Zanimljivo je što će ovaj najmanji crossover iz češke porodice pokretati hibridni sustav koji koristi plinski 1,5-litreni turbomotor sa 128 'konja'. 

Pogon na sva četiri kotača u kombinaciji s dodatnom snagom elektromotora omogućavat će ovom automobilu savladavanje 'škakljivih' terena. Za testnih vožnji ubrzavao je do stotke 9,3 sekunde, a najveća brzina je bila 201 kilometar na sat.

U kombinaciji s punim benzinskim spremnikom autonomija je 653 kilometra. Valja napomenuti kako je Škoda ovim motorom smanjila emisiju štetnih plinova od 18 do 25 posto. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Kakica8 11.04.2018.

    Boja 💚💚💚💚💚

  • bleky_1 11.04.2018.

    iz ovog teksta znamo sve da ne znamo nista

  • vojodoog 10.04.2018.

    Naravno nijedna fotka unutrašnjosti vozila! Sram vas bilo i stid.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare