To je to što me zanima!

Snagu nove kamere Samsung pokazao na ljepoti Dubrovnika

Analitičari mu već predviđaju uspjeh u prodaji, a Samsungov novi telefon iz S20 serije u Hrvatsku stiže u ožujku. No Hrvatska je bila u središtu prezentacije tijekom prikaza mogućnosti 8K kamere
Vidi originalni članak

Samsung je večeras u San Franciscu predstavio Galaxy S20 seriju telefona koju smo među prvima isprobali još prošlog tjedna.

Jedan od glavnih aduta nove serije telefona korejskog diva je i kamera, osobito njena mogućnost snimanja videa u 8K rezoluciji kojom se Samsung pohvalio koristeći ljepote hrvatske obale. 

VIDEO: ZNA SE I KOLIKO KOŠTA Kamera je kralj: Ovo je Galaxy S20, isprobali smo što sve nudi

Tako su uz kadrove Dubrovnika istaknuli mogućnost da video u 8K rezoluciji, koju tek mali broj televizora ima na tržištu, pošaljete na YouTube ili na Samsungov 8K televizor. 

Uz visoku rezoluciju snimanja, kamera je dobila dodatne mogućnosti uređivanja kadra koje su ranije bile rezervirane za fotografije. Najjači model, Galaxy S20 Ultra, ima i mogućnost spajanja 9 piksela u jedan kako bi dobili kvalitetniju fotografiu što su prikazali noćnim pogledom na Dubrovnik.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Alikos 12.02.2020.

    Moj slijedeći mobitel ili tablet je HUAWEI

  • scythe 12.02.2020.

    Najgluplji su mi oni koji pišu da je Hrvatska opljačkana, osiromašena, da ljudi kopaju po kantama za smeće, da je u šugoslaviji bilo sto puta bolje; a ipak ogroman broj Hrvata si redovno kupuje najskuplje mobitele ... za vrijeme Druga tita i njegove diktature nitko si nije mogao kupiti ovakav mobitel.

  • 12.02.2020.

    Vidi ih! nj nj nj.. Dati za mob više od 2000,3000 kn!?!?!?! Pa zasto ne ako imam plaću 10t kn? Pa ne kupujem mob svaki dan ili jednom mjesečno. Zašto si nebi priuštio nešto vrhunski? Izborio sam se za to sam u životu da mogu imati što želim, naravno, nisam megaloman i idiot bez pokrića tj rob banki i dinersa i takvih zelenasa da živim na kredit pa se čupam kad treba platit račune. Zašto nebi vozio i dobar auto ako ga mogu održavati i kupim ga za keš iz čarape? nj nj nj...

Komentiraj...
Vidi sve komentare