To je to što me zanima!

Sony izbacio povoljnije Xperije E1 i T2, ali za tržišta u razvoju

Manja Xperia E1 dolazi s ekranom od 4 inča i 1,2 GHz procesorom, dok Xperia T2 iza ekrana od 6 inča krije četverojezgreni procesor. Oba će imati i Dual SIM verziju
Vidi originalni članak

Nakon što je završio CES, na kojem su predstavili Xperiju Z1 Compact, Sony je sada predstavio još dva nova telefona Xperiju T2 Ultra i Xperiju E1. Oba dolaze s dobrim, ali ne i vrhunskim specifikacijama te su više namijenjeni tržištima u razvoju. 

To Sony i navodi za Xperiju T2 Ultra, koja će biti namijenjena Kini, Bliskom istoku, Africi i Aziji. Ultra s novim dizajnom, dolazi i u Dual SIM verziji, a radi se o phabletu dijagonale 6 inča (720p rezolucije) s Triluminos tehnologijom. Pogonit će ga 1,4 GHz četverojezgreni procesor s 1 GB RAM-a i 8 GB interne memorije. Bit će opremljen i dobrom 13-megapikselnom kamerom s Exmor RS senzorom, ali i jakom baterijom kapaciteta 3000 mAh te LTE podrškom. 

Sony se brine i za zabavu te telefon dolazi s Album, Walkman i Movies aplikacijama, što će većini korisnika u Aziji donijeti integraciju sa Sony Entertainment Network.

Manja Xperia E1 donosi i puno skromnije specifikacije i dimenzije. Dolazi s 4-inčnim ekranom (800x400 piksela) te 1,2 GHz dvojezgreni procesor i 512 MB RAM-a. Uz 4 GB interne memorije bit će i baterija kapaciteta 1700 mAh. Ovim telefonom ciljaju i na ljubitelje glazbe uz snažni zvučnik i mjesec dana pristupa na Sony Entertainment Network i milijune njihovih pjesama. Također će dolaziti s Dual SIM verzijom. Za nju se ne navodi hoće li biti dostupna isključivo na rastućim tržištima. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • MY NAME IS NOBODY_1 15.01.2014.

    imam z1 i savršen je.

  • 24komentara 15.01.2014.

    A mi koji smo kupili xperiu Z bi mogli sad dobiti neke novce nazad :P

  • mago civo 15.01.2014.

    Lijepa je, al dobar mi je i moj S galaxy...pa nemrem baš mobače mijenjat ko gače ;-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare