To je to što me zanima!

Spektakularan video: Tko ne bi htio ovakav pogled s prozora?

Jedna od najljepših prednosti koju imaju astronauti na Međunarodnoj postaji je da u ovakvim prizorima uživaju svaki dan. Video je nastao spajanjem niza fotografija
Vidi originalni članak

Spektakularan time-lapse video napravio je David Peterson koristeći fotografije s Međunarodne svemirske postaje, i to uglavnom s misija 29, 30 i 31. Kako piše u opisu videa, htio je dati više pažnje i ljudima koji žive na postaji, posebno astronautu Donu Pettitu, koji je zaslužan za velik broj fotografija u ovom fantastičnom videu. I uistinu je uspio u tome.

Inače na samom početku se prikazuju kadrovi Europe, od Bosne i Hercegovine prema Ukrajini, a na kraju možete vidjeti i komet Lovejoy. Savjet, video je dostupan u 4K rezoluciji i svakako ga je ovako najljepše doživjeti.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • strmi007 04.12.2013.

    dadadad,cool

  • CptNemo 04.12.2013.

    Može na par dana, ali ne na dulje vremena, jer mi se ne provodi mjesec dana u invalidskim kolicima pošto je degradacija kostiju i mišića takva da ti pamet stane. Vježbanje pomaže, ali nedovoljno. Onaj Rus što je proveo godinu dana gore, nije mogao ruku dić, a kamoli hodat, kad je sletio napokon.

  • anno 1777 03.12.2013.

    Kakav sex...

Komentiraj...
Vidi sve komentare