To je to što me zanima!

Stigao Gran Turismo 6, kakve su prve recenzije nove igre?

Uz dva nova videa vezana uz Gran Turismo 6, uz igru su stigle i prve recenzije. Jedan od posljednjih hitova za PlayStation 3 izazvao je i podijeljene reakcije
Vidi originalni članak

Gran Turismo 6 od petka je i službeno dostupan, a jedna od posljednjih igara za PlayStation 3 izazvala je i podijeljene reakcije kritičara. Videogamer tako igri daje 6/10 i navode da igra djeluje tvrdoglavo u prilagodbi na moderno vrijeme. Krajolici nisu uzbudljivi, a glazbu uspoređuju s filmovima Rona Jeremyja. Polygon igri daje puno boljih 9/10, a u zaključku navode da je Polyphony u ovu trkaću igru uložio najviše strasti i entuzijazma dosad. 

Gran Turismo 6 ispravlja sve nedostatke prethodnika te donosi najveću i najljepšu simulaciju u kojoj se može uživati, navodi Gamesradar koji je igri dao ocijenu 4,5/5, ali dodaju da bi za čistu peticu trebali samo AI i šteta biti bolje napravljeni.  IGN uz ocjenu 8/10 navodi da igra svoje probleme nosi već godinama, misleći na modeliranje štete, no to su detalji koje možete zaboraviti kada lovite zavoje na prekrasno dizajniranim stazama. Telegraph uz 5/5 dodaje kako je ovo igra koja barem na trenutak može za minimalni trošak približiti osjećaj stvarne vožnje po trkaćim stazama. 

Igra je dostupna i na Mondo.hr u Anniversary Edition izdanju, uz besplatnu dostavu.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • pitončina 23.12.2013.

    ja cekam gt7 na ps4

  • Davorinko 11.12.2013.

    Evo vam obavijesti o igri Gran Turismo 7 vć se pravi nekoliko mjeseca. Dobio sam informaciju od igrače video igara

  • strmi007 09.12.2013.

    Isto kao i svake godine

Komentiraj...
Vidi sve komentare