To je to što me zanima!

Stigao je kraj: Sony isporučio zadnju PlayStation 3 konzolu

PlayStation 3 više ne silazi s proizvodnih traka, a nakon 84 milijuna prodanih konzola, platforma i dalje živi sa stotinama igara koje se mogu igrati i na PS4 i Windows računalima
Vidi originalni članak

Nakon više od deset godina, Sony i službeno privodi kraju priču o PlayStationu 3. Posljednja konzola sišla je s proizvodne linije prošli tjedan i japanski div više ih neće isporučivati trgovcima, što su potvrdili i na svojim stranicama.

Slavna konzola predstavljena je u studenome 2006. godine i do danas su ih prodali skoro 84 milijuna. Nakon nekoliko hardverskih verzija, njezin veliki pad stigao je 2013. godine kad je predstavljen PlayStation 4 koji se dosad premašio 60 milijuna prodanih uređaja, ali je i Sonyjeva konzola koja je najbrže stigla do tog broja. 

Usprkos gašenju same proizvodnje, to ne znači i smrt za platformu jer milijuni igrača i dalje uživaju u igrama na trojci. Skoro 500 naslova dostupno je i preko PlayStation Now servisa za igranje na PS4 ili Windows računalima. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • SOTONIST 31.05.2017.

    Playstation je mrtav jos od PS2.Sony nema absolutno nista novo za ponudit svijetu u smislu konzola(ili bilo ceka drugog).Ne igram vise igrice.Ne gledam televiziju.Ne slusam radio.Ne gledam filmove.Sve sto postoji(osim youtube) je propalo a ni youtube nije daleko od toga.Jos mu je malo ostalo.

  • Zaczgb 31.05.2017.

    nista do ps2

  • deniman666 31.05.2017.

    ah koliko sam samo igara odigrao na ps3 onoj fat verziji rdr uncarted gow killzone tlou i mnoge druge, največa glupost sony-a je ta što ps4 ne podržava igre od ps3 zbilja dick move od sony-a, ali za ps3 je bio jailbreak koji je imao emultor za tako nešto na ps3 igra ps2 igre, kad mi je frend rekao da postoji šansa za igranje pirat igara bio vesel ko malo dijete, opčenito hoču reči o playststion konzoli mislim samo najblje imao sam ih sve do ove današnje i ps3 mi se nikad nije pregrijavao i sl a odigrao 65+ igara za njega i neke više od par puta i na fifi 12 imao preko1200 tekmi

Komentiraj...
Vidi sve komentare