To je to što me zanima!

Stiže update za Playstation 3, nestaje Life with Playstation

Uz promjenu prikaza trofeja iz igara, Sony je objavio da gase Life with Playstation i Folding@home uslugu, u kojoj su korisnici poklanjali snagu konzola za istraživanje
Vidi originalni članak

Sony će u utorak objaviti novu nadogradnju za Playstation 3 konzole, a u verziji 4.30 glavne promjene su u Trofejima i Life with Playstation.

Kako navode na svom blogu, Trofeji se sele iz popisa igara u Playstation Network listu, a vidjet će se i svi trofeji koje ste ostvarili na ručnoj konzoli Vita, ako je imate. 

Uz to, Sony će ovom nadogradnjom prestati nuditi Life with Playstation aplikaciju te usluge koje su bile dostupne u njoj. Jedna od najpoznatijih je bila Folding@home na kojoj su surađivali sa sveučilištem Stanford. Kroz F@h korisnici su mogli posuditi dio procesorske snage sveučilištu koje je istraživalo bolesti poput Parkinsona ili Alzheimera. Kroz ovu aplikaciju, 15 milijuna igrača sveučilištu je posudilo više od 100 milijuna procesorskih sati. Ove usluge ugasit će potpuno u studenom. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • misanthrope 08.01.2013.

    Nema sta konzola ici na internet,to treba biti PC ekskluziva!

  • massa1234567 01.01.2013.

    ja sam imao ps1, ps2, ps3 ali ovaj poslednji je bio sam los u jednom segmentu a to je taj glupi update, pa sam ga prodao. ipak kad sam bolje razmislio najbolja opcija je da nabudzis komp i igras koliko te volja. na kompu mozes sve zanrove igrati, dok su pucacine na svim konzolama malo komplikovanije, i na kompu nema ti updatea.

  • vojsku na granicu! 31.10.2012.

    kupin novu plejku i nakon update-a mi prestane citat blu rayeve

Komentiraj...
Vidi sve komentare