To je to što me zanima!

Što mladi misle o budućnosti: Ostati ili otići iz Hrvatske?

Panelisti koji će pokušati dati odgovor na ovo pitanje su Nikša Gopčević (Styria), Dubravka Mirković (Gentis), Ivan Božić (Ars Futura), Mirjana Križan (Styria), Teo Matković, te Vladimir Benić (PosaoNaDlanu)
Vidi originalni članak

Na na pitanje koje sami sebi često postavljate, ostati ili otići iz Hrvatske, te koje su prednosti i nedostaci rada u Hrvatskoj i u inozemstvu, odgovore će sutra dati osobe iz poslovnog svijeta i akademske zajednice s domaćim i inozemnim iskustvom. Panel na temu "Ostati ili otići? - Prednosti i nedostaci rada u Hrvatskoj i u inozemstvu"  održava se sutra, u subotu 10. veljače u prostorijama HUB 385.  

Pitanje na koje nije jednostavno pronaći odgovor uključuje promišljanje o različitim životnim aspektima i odgovor na koncu nikad nije jednoznačan.

Sutrašnji panel 'Ostati ili otići?' moderirati će Iva Šulentić, a otvorit ćemo različite aspekte ove problematike, prodiskutirati o znanstvenim i iskustvenim činjenicama i nastojati pomoći posjetiteljima da svoje odgovore na ovo pitanje temelje na što je moguće više realnih činjenica.  

Panelisti koji će pokušati dati odgovor na pitanje ostati ili otići iz Hrvatske su Nikša Gopčević (Styria), Dubravka Mirković (Gentis), Ivan Božić (Ars Futura), Mirjana Križan (Styria), Teo Matković, te Vladimir Benić (PosaoNaDlanu). 

Nakon panela ovogodišnjim polaznicima StyriaSCOOL-a dodijelit ćemo nagrade, te time obilježiti kraj još jedne sezone SCOOL-a i početka poslovnog puta za još jednu generaciju alumnija.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • riba1989 11.02.2018.

    Ne otići nego bježati.

  • strypi 09.02.2018.

    Nigdje ne idite, djeco. Jos ste premladi. Dođite kada budete spremni ostaviti drustvo i prijatelje, nakon tridesete već. Tada ćete biti spremni i dovoljno sazreli za samostalan zivot, bez roditelja.

  • abualkahir 09.02.2018.

    a što bi trebali reći mladi kada vide da Predsjednica zove Srpskog čovjeka u zemlju kojoj nije plačena ratna odšteta i dok Srbi kupuju zemljište po kojem su klali ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare