Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
4 komentara

Što mladi misle o budućnosti: Ostati ili otići iz Hrvatske?

Panelisti koji će pokušati dati odgovor na ovo pitanje su Nikša Gopčević (Styria), Dubravka Mirković (Gentis), Ivan Božić (Ars Futura), Mirjana Križan (Styria), Teo Matković, te Vladimir Benić (PosaoNaDlanu)

Foto: 24sata.hr
4 komentara

Na na pitanje koje sami sebi često postavljate, ostati ili otići iz Hrvatske, te koje su prednosti i nedostaci rada u Hrvatskoj i u inozemstvu, odgovore će sutra dati osobe iz poslovnog svijeta i akademske zajednice s domaćim i inozemnim iskustvom. Panel na temu "Ostati ili otići? - Prednosti i nedostaci rada u Hrvatskoj i u inozemstvu"  održava se sutra, u subotu 10. veljače u prostorijama HUB 385.  

Pitanje na koje nije jednostavno pronaći odgovor uključuje promišljanje o različitim životnim aspektima i odgovor na koncu nikad nije jednoznačan.

Sutrašnji panel 'Ostati ili otići?' moderirati će Iva Šulentić, a otvorit ćemo različite aspekte ove problematike, prodiskutirati o znanstvenim i iskustvenim činjenicama i nastojati pomoći posjetiteljima da svoje odgovore na ovo pitanje temelje na što je moguće više realnih činjenica.  

Panelisti koji će pokušati dati odgovor na pitanje ostati ili otići iz Hrvatske su Nikša Gopčević (Styria), Dubravka Mirković (Gentis), Ivan Božić (Ars Futura), Mirjana Križan (Styria), Teo Matković, te Vladimir Benić (PosaoNaDlanu). 

Nakon panela ovogodišnjim polaznicima StyriaSCOOL-a dodijelit ćemo nagrade, te time obilježiti kraj još jedne sezone SCOOL-a i početka poslovnog puta za još jednu generaciju alumnija.

Tema: Bolje obrazovanje 2018.

Možda vas zanima i ovo:
Message