To je to što me zanima!

Što nam sve donosi? Zaigrali smo Battlefield 1 kampanju

Valja napomenuti kako Battlefield 1 po milijun i prvi put u serijalu mijenja postojeći sistem klasa, ali to ne znači da vam neće pomoći prethodno iskustvo u igranju
Vidi originalni članak

Igrali smo Battlefield 1 multiplayer betu, a ovih smo dana napokon dočekali i dio single player kampanje DICE-ove posljednje FPS igre.

Nekoliko Battlefield 1 misija možete i sami zaigrati prije svih ostalih ako ste već uplatili prednarudžbu za igru, no ako ste još uvijek rezervirani ili vas samo zanima što novi Battlefield nudi u pogledu single player kampanje, u nastavku možete pročitati naše prve dojmove iz nedavno otvorenih misija.

Naravno, dobar dio opažanja koja navodimo ispod vrijede i za multiplayer komponentu igre, no napominjemo kako smo se ovih dana uglavnom fokusirali na igranje dostupnih single player misija i izazova.

Prvo i osnovno, valja napomenuti kako Battlefield 1 po milijun i prvi put u serijalu mijenja postojeći sistem klasa no to ne znači da vam iskustva s prijašnjim nastavcima neće pomoći u ovom. Naime, Assault klasa sada raspolaže s SMG-ovim i sačmaricama te je najbolje opremljena za eliminaciju protivničkih oružja no osim nje, ostatak klasa je više-manje istovjetan prošloj igri. AI je sada nešto unaprijeđen te će vas kompjuterski kontrolirani Medic u pravilu izliječiti kada je to potrebno, no naravno da je i dalje poželjno izbjeći metak, a ne čekati nekoga da ga izvadi. Naravno, ovo pravilo pogotovo vrijedi za multiplayer.

Sami arsenal iz Prvog svjetskog rata je vjerno rekreiran u igri te smo ostali zatečeni koliko je pažnje posvećeno detaljima, pojedinim teksturama i animacijama oružja te zvukovima koje proizvode prilikom pucanja i repetiranja u raznim vremenskim uvjetima. Korištenje bajunete jest nevjerojatno zabavno i efikasno, a autentični gadgeti kao što su iperit, signalni pištolj i injekcije morfija dostojno zamjenjuju moderniju opremu iz prijašnjih igara bez žrtvovanja popularnih gameplay elemenata.
Ostatak utisaka iz single player kampanje posljednje Battlefield igre donosi IGN Adria.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • miki96 15.10.2016.

    Meni najbolje izdanje Battlefield-a je Vijetnam . Igrao sam ga satima i nikada nije dosadilo:)

  • zabravljeni heroj Jan Hus 14.10.2016.

    meni je najbolji Squire https://www.youtube.com/watch?v=8qpcTYOV-rs

Komentiraj...
Vidi sve komentare