To je to što me zanima!

Što sve možemo očekivati od iPada koji dolaze u četvrtak?

Iznimno tanki tablet bi tako trebao dobiti novi A8 procesor i M8 koprocesor, a novi iPad Air će, ako je vjerovati podacima iz bete iOS-a 8.1, imati i veću rezoluciju
Vidi originalni članak

Nakon prilično uspješnog lansiranja novih iPhonea, na red je stiglo i osvježenje ponude Appleovih tableta, koje bi trebali vidjeti 16. listopada. 

Očekuje se da ćemo vidjeti niz novih uređaja, no glavni fokus bi trebao biti na sljedećoj verziji iPada Aira. Iznimno tanki tablet bi tako trebao dobiti novi A8 procesor i M8 koprocesor, kao u iPhoneu 6, a tu bi trebao biti i Touch ID prepoznavanje otiska prsta, što će i na novi tablet donijeti plaćanje kroz Apple Pay servis. 

Novi iOS 8, koji je imao svojih problema pri lansiranju, dobio je promjene sučelja za veće ekrane, a beta verzija iOS-a 8.1 pokazuje da bi iPad Air 2 mogao dobiti ekran još veće rezolucije. 

U skladu s modnim zahtjevima, i tablet bi mogao dobiti zlatnu verziju u spektru boja. 

Iako Apple u svom pozivu na konferenciju nije otkrio što će sve predstaviti, mogu se očekivati i osvježenja iPada Mini, ali i novi iMac. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • das 13.10.2014.

    Ima Vivax Huawei Xiamo Miamo Liamo ChiCheniz pa zašto bio lud i kupio apple ipad air?

  • ispravak_navoda 13.10.2014.

    "Nakon prilično uspješnog lansiranja novih iPhonea, na red je stiglo i bla bla bla" xD u kojem svemiru? sta ste me nasmijali sa tom izjavom :D

  • tutek 13.10.2014.

    Što možemo očekivati? Veliku cijenu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare