To je to što me zanima!

Studenti su legli na asfalt i čekali da ih građani 'kupe'

Zagreb: Oko 20 mladića i djevojaka legli su na asfalt. Jedan je vikao: Kupite svježe studente na posebnoj akciji! Oni žele besplatno obrazovanje
Vidi originalni članak

Šokirani prolaznici pratili su u petak na Trgu bana Jelačića više od pola sata dugu izvedbu studenata Akademije primijenjene umjetnosti iz Rijeke i Filozofskog fakulteta u Zagrebu.
- Kupite svježe studente na posebnoj proljetnoj akciji! Samo 10.000 kuna! Kupite hrvatsko obrazovanje - vikao je na razglas riječki student kružeći oko 20 mladića i djevojaka koji su točno u 11 sati legli na vreli asfalt. Na čelima su flomasterom imali nacrtane bar kodove koji su simbolizirali da su na prodaju.
- Nisam žedna, a nije mi ni vruće. Izdržala bih i puno više od ovoga, samo da se mi studenti uspijemo izboriti za svoja prava - rekla je studentica Marija Petrić iz Rijeke. Nekoliko građana na kraju je odabralo studente koje žele kupiti. Odvukli su ih u hlad, a platili su ih na imaginarnoj blagajni.
- Besplatno obrazovanje, tebe ću čekati ja kod Primorca - zapjevali su im studenti.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • mayhem26 23.05.2009.

    A drage volje bi ja kupio naramak studentica.

  • Premy 22.05.2009.

    cini se da je ovaj u sredini vec posjedio od ucenja.......i sad je izgubio volju za tim

  • priska 22.05.2009.

    aaaaa di sam ja bila danas,pa taman mi trebalo 20 ljudi za okopavati vinograd!ekipa završite fax i kufere i begajte iz zemlje,ja sam tako napravila i nisam pogriješila!

Komentiraj...
Vidi sve komentare