To je to što me zanima!

Suicide Squad igru otkazali su zbog igre o Batmanovu sinu

Suicide Squad igra je bila u razvoju barem dvije godine, a čini se kako je WB Games Montreal ovaj naslov čak zamislio i kao kooperativnu multiplayer akciju, no čini se da od svega neće biti ništa
Vidi originalni članak

WB Games Montreal, studio koji potpisuje popularnu igru Batman: Arkham Origins je prema posljednjim informacijama iz gaming industrije ovih dana otkazao svoju Suicide Squad igru.

Da stvari budu još zanimljivije, ova ekipa sada navodno radi na Batman igri s Damianom Wayneom, sinom Brucea Waynea u glavnoj ulozi.

Kako izvještava Kotaku, spomenuta Suicide Squad igra je bila u razvoju barem dvije godine, a čini se kako je WB Games Montreal ovaj naslov čak zamislio i kao kooperativnu multiplayer akciju. Nažalost, studio na posljednjem sastanku s upravom Warner Brosa nije uspio impresionirati menadžment zbog čega je odlučeno da će se igra otkazati, a resursi studija preusmjeriti na druge projekte.

Warner Bros navodno već dugo vremena nije bio zadovoljan s igrom, no odlučio je pružiti šansu developerima dokle god to nije iziskivalo prevelike investicije.

Više informacija o navodno ugašenom i nadolazećem projektu ovog kanadskog studija donosi IGN Adria.
 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Christian Ritter 28.12.2016.

    Film je sranje

  • BLURRYFACE 27.12.2016.

    Margot 👌

Komentiraj...
Vidi sve komentare