To je to što me zanima!

Svi bi htjeli provozati jedan đir na Rimčevom biciklu Greypu

ODRŽAO OBEĆANJE Studenti iz Velike Gorice guštali su u vožnji na Greypu. Da su Rimcu studenti bitni pokazao je zaposlivši i mladog Vojvođanina
Vidi originalni članak

Martin Nađ, Vojvođanin koji je videosnimkom na YouTubeu tražio posao kod hrvatskog poduzetnika Mate Rimca, počeo je raditi u njegovu pogonu u Svetoj Nedelji kraj Zagreba.

- Martin je došao prije nekoliko dana iz Njemačke (gdje je živio posljednje vrijeme) i počeo raditi u Greypu da nauči nešto o električnim vozilima pa će uskoro vjerojatno i u drugim odjelima raditi - napisao je Rimac na svom Facebook profilu i objavio Martinovu fotografiju. Dodao je da se drži svojeg obećanja iz ožujka da će mu dati priliku koju zaslužuje. Da je Martin sretan, svjedoči i njegov izraz lica i osmijeh “od uha do uha”.

Svoje prve radne sate proveo je slažući električne bicikle Greyp. Inače, posljednji model, punog imena The Greyp G12S, Rimac je prvi put predstavio prošle godine u Londonu. Kao jedna od glavnih značajki je njegov sustav, koji se pokreće otiskom vlasnikova prsta. Može voziti brzinom od 70 kilometara na sat i s jednim punjenjem, bez pedaliranja, prijeći oko 120 kilometara. Jedan takav tvrtka Rimac izložila je u ponedjeljak studentima Veleučilišta u Velikoj Gorici. Studenti su dobili priliku napraviti koji krug. Osim tog poslušali su predavanje o automobilskoj tehnologiji koje je održao Dario Antolović, magistar inženjer ugradbenih računalnih sustava tvrtke Rimac Automobili.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • tsomething 17.05.2016.

    10.000 EUR za Rimcev elektricni bicikl ili 9000 EUR za novi Harley-Davidson Sportster. Izbor je zaista tezak :-)

  • tsomething 17.05.2016.

    10.000 EUR za Rimcev elektricni bicikl ili 9000 EUR za novi Harley-Davidson Sportster. Izbor je zaista tezak :-)

  • montello 16.05.2016.

    samo kawasaki volim

Komentiraj...
Vidi sve komentare