To je to što me zanima!

Tablet kao laptop: Stiže veliki iPad s ekranom od 12,9 inča?

Osoba bliska Appleu potvrdila je da ta kompanija trenutačno radi na novom iPadu koji bi trebao imati NFC za mobilno plaćanje kao i još bolju osjetljivost ekrana
Vidi originalni članak

Ako vam se iPad dosad činio kao uvećani smartphone koji je još k tomu i nepraktičan jer ne stane u džep, znajte da najpopularniji tablet na svijetu uskoro dobiva "velikog brata". Apple bi tijekom godine trebao predstaviti iPad Plus s ekranom od 12,9 inča što je gotovo jednako manjem laptopu.

Tim potezom žele odgovoriti na slične konkurentske Android tablete kao i Microsoftov Surface Pro s dijagonalom ekrana od 12 inča, piše Daily Mail.

Apple se nada da će iPad s većim ekranom pomoći u razlikovanju iPada i iPhonea 6 Plus koji ima zaslon od 5,5 inča. 

Osoba bliska Appleu potvrdila je da kompanija radi na novom iPadu koji bi trebao imati NFC za mobilno plaćanje kao i još bolju osjetljivost ekrana.

Očekuje se da će veliki iPad biti predstavljen krajem godine

Idi na 24sata

Komentari 8

  • DenisSneperger 07.05.2015.

    Osoba bliska Appleu...... Kako to pametno zvuči.... Hehehe

  • Psi i Mačke 06.05.2015.

    ako ce imat ios potpuni promasaj, ali neki lagani operativni sustav bi bio zanimljiv. microsoft surface je dobar al ima dosta velikih mana zasad.mozda se sa win10 promjeni na bolje

  • misko2k 06.05.2015.

    wooow, opet trče samo za konkurencijom da bi njih uhvatili ! Gdje "Apple" kad su bili vodeći u inovacijama na tom području ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare