To je to što me zanima!

Telemach Hrvatska nastavlja modernizirati EON TV platformu, uz redizajn stiže i Video Klub

Vrlo smo zadovoljni trendovima u poslovanju u svim segmentima. Bilježimo na dnevnoj bazi povećanje dosega optičke 10 gigabitne mreže, broja baznih stanica, pokrivenosti... kazao je Adrian Ježina
Vidi originalni članak

Telemach Hrvatska bilježi pozitivne trendove u poslovanju i nastavlja snažno ulagati u mobilnu i fiksnu infrastrukturu kao nacionalni konvergentni telekom, kazao je u utorak predsjednik uprave Telemacha Adrian Ježina na predstavljanju modernizirane EON TV platforme s novim video klubom.

- Vrlo smo zadovoljni trendovima u poslovanju u svim segmentima. Bilježimo na dnevnoj bazi povećanje dosega optičke 10 gigabitne mreže, broja baznih stanica, pokrivenosti, kapaciteta i kvalitete mreža i veza - kazao je za Hinu Ježina, napominjući da poslovne rezultate ne iznose pojedinačno u sklopu matične United Grupe.

Dodao je da je Telemach trenutno s optičkom gigabitnom mrežom stigao do 170 tisuća kućanstava, a kaže da su zadovoljni i s razvojem mobilne korisničke baze, pogotovo u postpaid (pretplate) i voice (glasovne usluge) segmentu, gde povećavaju tržišni udjel. Dobro im ide, kaže, i s poslovnim korisnicima, kao novijim segmentom korisnika, kojih imaju sve više, a među njima ima i "značajnih kompanija".

- Uz nove tehnologije i United Cloud, centar United Grupe za istraživanje i razvoj, koji ima i developerski studio, postigli smo i tehnološki napredak odnosno vlastitu 'stream' platformu na 5G routeru, čime uz ponudu EON TV-a i sada novim video klubom činimo razliku u odnosu na druge - kazao je Ježina.

O EON TV-u, naplatnoj televiziji koju u svojim i fiksnim i mobilnim paketima nudi Telemach te novom EON video klubu, izvršni direktor razvoja proizvoda u tom telekomu Damir Vrsajković na susretu s novinarima naglasio je da su uveli nove funkcionalnosti kojima žele poboljšati korisničko iskustvo gledanja televizije. To su označili i "ponudom sadržaja bez presedana" s obzirom na nove mogućnosti za korisnike, kvalitetu, širinu i brojnost programa koji se mogu gledati, u čemu je i lokalni i regionalni sadržaj.

- Pretplatnička baza EON platforme otkako smo je uveli stalno raste, sada smo je i modernizirali, a do sada je korisnici, koliko vidimo, ravnomjerno koriste po cijeloj Hrvatskoj - zaključio je Vrsajković.

Istaknuli su kako sada nude više od 25.000 filmova, serija i dokumentaraca u tom EON Video klubu, a sam EON TV dobio je modernizirano sučelje s prijedlozima preporuka, personaliziranim odabirom sadržaja i mogućnosti preuzimanja sadržaja za gledanje izvan mreže. Preuzimanje sadržaja dostupno je na tabletima i mobitelima, pa korisnici sadržaj mogu gledati offline, bilo gdje i bilo kad.

U EON TV Full pakete dodali su noves sadržaje, uključujući CineStar Premiere 1 i 2 kanale, kao i CineStar Premiere i Pickbox NOW u EON Video klub. Za prvih 3000 korisnika EON Trio Full paketa omogućio je HBO besplatno 30 dana. Pretplatnici EON Trio Premium imaju opciju dodavanja još jednog EON Smart Boxa besplatno u trajanju od 24 mjeseca.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Theresa01038 14.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju - -> NU21.FUN

Komentiraj...
Vidi sve komentare