Obavijesti

Tech

Komentari 1

Telemach Hrvatska nastavlja modernizirati EON TV platformu, uz redizajn stiže i Video Klub

Telemach Hrvatska nastavlja modernizirati EON TV platformu, uz redizajn stiže i Video Klub
3

Vrlo smo zadovoljni trendovima u poslovanju u svim segmentima. Bilježimo na dnevnoj bazi povećanje dosega optičke 10 gigabitne mreže, broja baznih stanica, pokrivenosti... kazao je Adrian Ježina

VIDEO

Telemach Hrvatska bilježi pozitivne trendove u poslovanju i nastavlja snažno ulagati u mobilnu i fiksnu infrastrukturu kao nacionalni konvergentni telekom, kazao je u utorak predsjednik uprave Telemacha Adrian Ježina na predstavljanju modernizirane EON TV platforme s novim video klubom.

- Vrlo smo zadovoljni trendovima u poslovanju u svim segmentima. Bilježimo na dnevnoj bazi povećanje dosega optičke 10 gigabitne mreže, broja baznih stanica, pokrivenosti, kapaciteta i kvalitete mreža i veza - kazao je za Hinu Ježina, napominjući da poslovne rezultate ne iznose pojedinačno u sklopu matične United Grupe.

Zagreb: Uprava Telemacha Hrvatska predstavila je novosti u poslovanju

Dodao je da je Telemach trenutno s optičkom gigabitnom mrežom stigao do 170 tisuća kućanstava, a kaže da su zadovoljni i s razvojem mobilne korisničke baze, pogotovo u postpaid (pretplate) i voice (glasovne usluge) segmentu, gde povećavaju tržišni udjel. Dobro im ide, kaže, i s poslovnim korisnicima, kao novijim segmentom korisnika, kojih imaju sve više, a među njima ima i "značajnih kompanija".

- Uz nove tehnologije i United Cloud, centar United Grupe za istraživanje i razvoj, koji ima i developerski studio, postigli smo i tehnološki napredak odnosno vlastitu 'stream' platformu na 5G routeru, čime uz ponudu EON TV-a i sada novim video klubom činimo razliku u odnosu na druge - kazao je Ježina.

O EON TV-u, naplatnoj televiziji koju u svojim i fiksnim i mobilnim paketima nudi Telemach te novom EON video klubu, izvršni direktor razvoja proizvoda u tom telekomu Damir Vrsajković na susretu s novinarima naglasio je da su uveli nove funkcionalnosti kojima žele poboljšati korisničko iskustvo gledanja televizije. To su označili i "ponudom sadržaja bez presedana" s obzirom na nove mogućnosti za korisnike, kvalitetu, širinu i brojnost programa koji se mogu gledati, u čemu je i lokalni i regionalni sadržaj.

Zagreb: Uprava Telemacha Hrvatska predstavila je novosti u poslovanju

- Pretplatnička baza EON platforme otkako smo je uveli stalno raste, sada smo je i modernizirali, a do sada je korisnici, koliko vidimo, ravnomjerno koriste po cijeloj Hrvatskoj - zaključio je Vrsajković.

Istaknuli su kako sada nude više od 25.000 filmova, serija i dokumentaraca u tom EON Video klubu, a sam EON TV dobio je modernizirano sučelje s prijedlozima preporuka, personaliziranim odabirom sadržaja i mogućnosti preuzimanja sadržaja za gledanje izvan mreže. Preuzimanje sadržaja dostupno je na tabletima i mobitelima, pa korisnici sadržaj mogu gledati offline, bilo gdje i bilo kad.

U EON TV Full pakete dodali su noves sadržaje, uključujući CineStar Premiere 1 i 2 kanale, kao i CineStar Premiere i Pickbox NOW u EON Video klub. Za prvih 3000 korisnika EON Trio Full paketa omogućio je HBO besplatno 30 dana. Pretplatnici EON Trio Premium imaju opciju dodavanja još jednog EON Smart Boxa besplatno u trajanju od 24 mjeseca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Alarm u Appleu: Ne rade alarmi na iPhoneu, hitno rješavaju bug
ZASPALI ZBOG GREŠKE

Alarm u Appleu: Ne rade alarmi na iPhoneu, hitno rješavaju bug

Apple je potvrdio da su upoznati s problemom. No još nije poznato zbog čega se uopće kvar pojavio i što korisnici mogu poduzeti dok ne stigne rješenje

Prvi spam ikad naljutio je 393 ljudi, evo što je pisalo u poruci
BIJES U ARPANETU

Prvi spam ikad naljutio je 393 ljudi, evo što je pisalo u poruci

Na današnji dan 1978. godine Gary Thuerk iz tvrtke DEC postao je prvi (poznati) spammer. Umjesto da šalje zasebnu poruku svakom primatelju, poslao je poruku na skoro 400 ljudi
Kristijan Iličić pokrenuo globalnu eSIM aplikaciju Lyntel: 'Spojio sam dvije ljubavi'
PROPUTOVAO 194 DRŽAVE

Kristijan Iličić pokrenuo globalnu eSIM aplikaciju Lyntel: 'Spojio sam dvije ljubavi'

eSIM je digitalna SIM kartica koja omogućava aktivaciju podatkovnog plana operatera bez upotrebe fizičke SIM kartice. - U fokusu nam je kvaliteta povezanosti, 5G mreža gdje god je to moguće - rekao nam je Iličić.