To je to što me zanima!

Thorium A+ aplikacija pomaže u izradi energetskog certifikata

Kako bi automatizirali proces energetske certifikacije, tim stručnjaka je surađivao na izradi aplikacije, lansirane u 6. generaciji Zagrebačkog inkubatora poduzetništva
Vidi originalni članak

Thorium A+ specijalizirana je aplikacija koja pomaže u određivanju energetskog razreda objekta, a lansirana je u sklopu 6. generacije Zagrebačkog inkubatora poduzetništva. Kako bi automatizirali proces energetske certifikacije, tim stručnjaka je surađivao na izradi ove aplikacije kojom žele smanjiti vrijeme potrebno za obradu i analizu podataka te povećali kvalitetu provedbe procesa energetske certifikacije u Hrvatskoj. 

Za izradu kvalitetnog izvještaja o energetskom pregledu i energetskog certifikata potrebno je poduzeti niz radnji koje obuhvaćaju izlazak na teren i izradu snimka postojećeg stanja. Sve te prikupljene podatke treba unijeti i formatirati u postojeće uredske programe za obradu podataka i teksta te napraviti dodatne izračune. Potom treba opisati  toplinske karakteristike objekta i ugrađene tehničke sustave te analizirati stvarni režim korištenja. 

Tu je nužno i surađivati s više struka te s ljudima iz drugih kompanija, a unutar ove aplikacije sve ove i druge radnje su znatno olakšane te se smanjuje potrebno vrijeme za izradu što certifikatore čini konkurentnijima na tržištu, a da pri tome ne moraju raditi kompromise na kvaliteti. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • AntonTrdić 21.10.2014.

    znači prstom na gumb i kupi lovu a ? JADNO !

Komentiraj...
Vidi sve komentare