To je to što me zanima!

Tko bi rekao? Ovako je iPhone 6S prošao u susretu s lavom

YouTuberi su nizu bizarnih testova iPhoena odlučili dodati i bacanje u lavu, a u videu možete otkriti kako je to prošlo. iPhone 6S sada je dostupan i u Hrvatskoj
Vidi originalni članak

Nizu bizarnih testova u kojima telefone bacaju na pod kako bi testirali njihovu izdržljivost, sada se pridružilo i ekstremno testiranje lavom.

YouTuberi s kanala TechRax odlučili su ispitati što bi se dogodilo iPhoneu 6S ako vam upadne u lavu. Jer, naravno svatko od nas hoda kraj lave svakog dana...

Iznimno popularni telefon, očito, nije preživio. Spora lava nakon nekoliko trenutaka progutala je telefon koji je planuo i rastopio veći dio telefona, no ekran je još i dobro prošao prvi susret s lavom.

Appleova nova zvijezda, koja se u prvom vikendu prodala u više od 13 milijuna komada, od 9. listopada je dostupna u novih 40 zemalja. Među njima su i Hrvatska, Slovenija i BiH, a za očekivati je kako će prodaja dodatno skočiti lansiranjem telefona u ukupno 70 zemalja tijekom listopada.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • maracmarac 20.10.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • CopyPaste 14.10.2015.

    kad chuck norris stane u lavu lava se smrzne

  • 10.10.2015.

    Nikada mi nisu bili jasni ti koji eksperimentiraju tako s novim mobitelima. Da je meni takav :/

Komentiraj...
Vidi sve komentare