To je to što me zanima!

Tko će ubosti gusara Tomyja tako da izleti van iz bačve?

Društvena igra Gusar Tomy namijenjena je najmlađima koji će uz jedan krivi potez istjerati gusara iz bačve, a pobjednik je onaj koji ga što dulje zadrži unutra
Vidi originalni članak

Uzbudljiva igra Gusar Tomy u bačvi (originalni naziv: "Pop-up Pirate") zasigurno će nasmijati sve članove obitelji, posebice one najmlađe.

Igra se temelji na tome da u bačvu ugurate gusara Tomyja i potom podijelite svakom igraču mačeve u njihovoj omiljenoj boji. Igrači trebaju naizmjenično gurati mačeve u otvore na bačvi, međutim valja biti oprezan jer samo jedan krivi potez može poslati crnobradog gusara u zrak! Pobjednik je onaj koji posljednji ostane u igri, a da nijednom nije izbacio gusara iz bačve.

Ova društvena igra namijenjena je starijima od 4 godine, a istovremeno je mogu igrati 2-4 igrača. Pakiranje sadrži bačvu s ispaljivačem, gusara Tomyja, 24 mača u 4 boje (6 mačeva u svakoj od 4 boje) te uputstva za korištenje. Baterije nisu potrebne! Dimenzije ove društvene igre napravljene od čvrste izdržljive i otporne plastike su 21.6 cm x 15.2 cm x 27.3 cm.

Više o ovoj igri koja će oduševiti najmlađe pronađite ovdje.


Idi na 24sata

Komentari 2

  • Klan 13.12.2015.

    ova igra je vec 10 godina na trzistu!

  • No More Mr. Nice Guy 11.12.2015.

    Tko će ubosti ćaću ???

Komentiraj...
Vidi sve komentare