To je to što me zanima!

Tražite prijatelje za druženje? Ova aplikacija će vam pomoći

Google navodi da bi uz ovu aplikaciju uvijek mogli znati tko je slobodan za neko druženje, što bi trebalo skratiti dosadu. No, trenutno je dostupna uz pozivnice
Vidi originalni članak

Brojne aplikacije omogućuju nam da se preko telefona povežemo s prijateljima, na ovaj ili onaj način. Naravno, osnovni među njima su poziv ili poruka. No, sada nam iz Googlea stiže i jedna kojom možemo jednostavno dati do znanja prijateljima da bi se družili. 

Predstavili su je bez službene objave i to za iOS i Android uređaje, ali da bi je koristili trebate dobiti pozivnicu. 

No, stvar bi trebala raditi prilično jednostavno. Ako se želimo družiti s prijateljima, na glavnom ekranu samo treba uključiti opciju da smo za druženje. Tada možete izabrati i neku od raznih aktivnosti, a kako se čini opcije će moći biti prilično široke iako Google u primjerima navodi hranu ili učenje. Ako imate prijatelje koji koriste aplikaciju, moći ćete vidjeti je li netko od njih slobodan i na kakvo su druženje oni spremni. Dalje je na korisniku da se javi prijatelju i dogovori detalje druženja.

Google

Sama ideja za ovakvu aplikaciju i nije tako loša, ali ne čini se da je za najširi krug prijatelja jer je potrebno da i oni koriste aplikaciju za koju zasad treba i pozivnica. Stoga, nekako se čini logičnijim da ćete bliže prijatelje kontaktirati uobičajenim kanalima komunikacije, osim ako ste vi tip osobe koja ne poziva inače druge na druženje ili potičete neku akciju.

Sviđa li vam se ovakav koncept aplikacije i biste li je koristili?

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Leaena 01.11.2015.

    Aplikaciju pod ruku pa s njom u đir...:D

  • ojdimidojdimi 01.11.2015.

    a ja cilo vrime to tražim na 24 sata, jo budaleeee.................................

  • Ma 01.11.2015.

    "Ova aplikacija nije dostupna u vašoj državi"........

Komentiraj...
Vidi sve komentare