To je to što me zanima!

Treba im još vremena: Witcher 3 odgodili su za veljaču 2015.

Novi nastavak Geraltovih pustolovina trebao bi donijeti puno bogatiju RPG igru. Otvoreni svijet bit će puno veći i življi s raznim regijama, a igra donosi i bolje borbe
Vidi originalni članak

Igrači koji su željno iščekivali kraj ove godine i dolazak novog nastavka Witchera , morat će se još strpjeti.

Iako je trebao izaći za PC, PS4 i Xbox One kasnije ove godine, The Witcher 3: Wild Hunt je odgođen za veljaču sljedeće godine.

Autori iz CD Projekta u objavi na svojim stranicama navode da su pregledali što su dosad napravili i da su mogli igru objaviti i kako su prvotno najavili, ali da su se odlučili na par mjeseci odgode kako bi ' dobili igru koja će zadovoljiti njih, ali i kvalitetu koju igrači očekuju'.

Ivana Hruškovca pratite na Facebooku.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • strmi007 25.03.2014.

    samo neka naprave što bolje

  • safti 13.03.2014.

    kakva je dvojka, jel isto dobra ko jedinica, nikako da se natjeram krenut igrat dvojku

  • CptNemo 12.03.2014.

    Za godinu dana će se promijeniti još jedna generacija (najmanje) GPU-a, kao sad naprimjer: Tahiti Pro ( HD 79xx) nije bio "dobar" pa su morali petljat i izbaciti Tahiti X ( R9 280x)..A nema igrice koja i moj "stari i zastario" Tahiti Pro uopće natjera na znojenje ili da barem zakuca GPU na više od 60%. Jedino mi SETI prži sve GPU-e na 100%, tako da stvarno neznam što njima treba "još godinu dana" ako je igra ZAVRŠENA. Šta čekaju - možda Mantle? Eno ga u 14.1 Beta 3. I šta će to donijeti više od 98% igračke populacije koja ima daleko slabiji hardware? Baš ništa..

Komentiraj...
Vidi sve komentare