To je to što me zanima!

U Hrvatsku stigao i EON TV, ima Eurosport i ne ovisi o operateru

EON.tv je OTT (over-the top) usluga koja omogućuje gledanje velikog broja TV kanala neovisno o pružatelju interneta. Uz to njihova videoteka nudi i do 19.000 naslova
Vidi originalni članak

U Hrvatskoj je odsad dostupan i EON, jedna od vodećih OTT platformi u jugoistočnoj europi koja nudi velik broj domaćih i međunarodnih programa, ali i tehnologiju koja omogućuje da gledate svoju uslugu gdje god se nalazili i neovisno o pružatelju interenta.

Omogućili su i 30 dana besplatnog korištenja, iz EON-a ističu da su u njihovoj ponudi svima dostupni Sport Klub kanali, N1, ali i Discovery i Eurosport. Ističu i više od 19.000 videonaslova koje nudi njihova videoteka.

Pružatelj EON-a je austrijska tvrtka Solford Alpine GmbH, s kojom je Telemach Hrvatska sklopio ugovor o partnerstvu zahvaljujući kojem se korisnici mogu pretplatiti na EON putem internetske stranice (www.eon.tv) ili prodajnih kanala Telemacha Hrvatska, u Telemachovim trgovinama ili telefonskim pozivom na broj korisničke podrške.

- Iznimno smo sretni što smo u sklopu svoje paneuropske aktivacije pokrenuli EON u Hrvatskoj. Već postoji mnogo hrvatskih pretplatnika koji koriste EON diljem svijeta putem naše globalne distribucije i drago nam je što smo ga učinili dostupnim i gledateljima u Hrvatskoj - rekao je Nikola Francetić, izvršni direktor tvrtke Solford Alpine, koja distribuira EON na međunarodnoj razini.

EON navodi kako imaju i mogućnost gledanja više od 160 televizijskih i radijskih kanala do sedam dana unatrag te aplikaciju preko koje se usluga može gledati bilo gdje. U Hrvatskoj nude tri paketa, za 49, 89 i 169 kuna koji se razlikuju po broju kanala i naslova u videoteci. EON je dostupan i preko aplikacije za Smart TV te EON Smart Boxa, koji omogućuju sportski način gledanja sa statistikom događaja i personaliziranim profilima, uključujući dječji način gledanja te postavke osobnih preporuka.

- Ponosni smo što smo partneri s tvrtkom Solford Alpine, koja je pomogla u dovođenju EON-a u Hrvatsku. Ovo je još jedan korak naprijed za Telemach i dokaz kako naša transformacija pomaže da bolje služimo korisnicima. Pozivamo sve da posjete Telemachove trgovine diljem zemlje kako bi uživo doznali sve što EON nudi - rekao je izvršni direktor Telemacha Hrvatska Adrian Ježina.

- Od ulaganja u izgradnju vrhunske 10 Giga optičke mreže i modernizaciju naše mobilne mreže do predstavljanja novog uzbudljivog brenda, novih trgovina i dovođenja EON -a u Hrvatsku, Telemach se zalaže za pružanje inovativnih proizvoda i usluga nevjerojatnog sadržaja i najboljeg korisničkog iskustva -dodao je Ježina.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Offvca 28.06.2021.

    TV će zastarijeti i odumrijeti samo će ostati TV pretplata.

  • cenzuravirus 27.06.2021.

    Uvijek će biti naivčina,samo ponekad manje.

  • BloodAndHonor 25.06.2021.

    Jedini nacin da se TV odrzi je da postane dio interneta.Neka vrsta osobnog racunala.Makar racunalo je racunalo i nikad internet televizija nece biti isto kao osobna racunala.Bar ne jos neko vrijeme.

Komentiraj...
Vidi sve komentare