To je to što me zanima!

Ubisoft časti: Ovaj mjesec ugrabite besplatni The Crew

U igri iz 2014. utrkujemo se na teritoriju SAD-a, a ovo je četvrti naslov kojeg je Ubisoft odlučio pokloniti igračima za svoj 30. rođendan.
Vidi originalni članak

Nakon nekoliko klasika, red je došao i na puno noviju igru kojom nas je Ubisoft odlučio počastiti. Slavni developeri slave 30. rođendan te su prije nekoliko mjeseci najavili da će svakog mjeseca poklanjati jednu igru. Nakon što smo dobili Prince of Persia: The Sands of Time, Tom Clancy's Splinter Cell i Rayman Origins, u rujnu je red došao na The Crew. 

Igra iz 2014. godine važna je za kompaniju jer je njihova prva open world utrka koju su napravili, kažu iz Ubisofta. U ovoj igri utrkujemo se na teritoriju SAD-a, a iako nije pri lansiraju dobila spektakularne kritike, besplatna igra koja još izgleda sasvim dobro je dobra prilika. 

Da bi skinuli igru treba vam Uplay profil i požurite jer igra je dostupna ograničeno vrijeme. Kad dođe vrijeme za igru u listopadu, više je nećete moći skinuti. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • gospodin7 24.09.2016.

    Kako ste vi uspjeli to skinuti? I jel postoji mogucnost da se igra spremi u library kao na originu npr, ili se bas mora instalirat

  • iPhonchek 15.09.2016.

    Imam uPlay account još od prvog dijela, a jel to vrijedi i za PS4 konzolu ili?

  • blackeagle 15.09.2016.

    skinuo već i igriva je al zasad ne baš neš posebno.. ima ko neku preporuku novije trkaće igre za driving force pro volan? može i ko gas guzzlers

Komentiraj...
Vidi sve komentare