To je to što me zanima!

Uhitili ga jer je dronom snimao utakmice Liverpoola i Arsenala

Pred sudom će Nigel odgovarati za postavljanje drona iznad sedam stadiona među kojima su i stadioni Liverpoola i Arsenala kao i za snimanje kraljevskih rezidencija
Vidi originalni članak

Čak ni stroge sigurnosne mjere na ulazima na stadione ne mogu spriječiti neke dosjetljive nogometne obožavatelje da, iako nemaju kartu, uživaju u igri svoga kluba. Preskakanje zidova i ograda je out, a što je IN pokazala je britanska policija koja je uhitila 43-godišnjeg Nigela Wilsona zbog neovlaštenog snimanja utakmica Lige prvaka i to putem drona koji je letio iznad stadiona.

Wilson je na taj način snimao i gledao nekoliko utakmica , a kamerom na dronu "špijunirao" je i Buckinghamsku palaču.

Pred sudom će Nigel odgovarati za postavljanje drona iznad sedam stadiona među kojima su i stadioni Liverpoola i Arsenala kao i za snimanje kraljevskih rezidencija.

Kako bi suzbili ovakve slučajeve, Britanci ovih dana raspravljaju o strožim pravilima za posjedovanje dronova. Uskoro bi tako registracija vlasnika dronova mogla postati obavezna kako bi se, u slučaju kaznenog djela, znalo tko je svoju letjelicu vinuo u zrak.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Ralc 19.03.2015.

    De zamisli, kako odmah optuzuju covjeka cim je malo iz zraka snimao! Sl. put bi ja mogo doci s helicem pa snimat utakmice. Stvarno bezveze kako odmah zele donositi zakone, mogli bi donositi zakone u bolje svrhe.

  • iPsy 19.03.2015.

    Svaka mu čast... tko nije imao dron u rukama tj. upravljao njime..ni ne kuži kako to može bit teško.

  • hende007 18.03.2015.

    Lik je genije :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare