To je to što me zanima!

Upoznajte Hilde (85): Na svom PlayStationu redovito igra GTA

Pronalaženje nečeg novog u igri, prelazak na sljedeću razinu, a onda i dovršetak igrice samo su neki od razloga zašto Hilde Knott kojoj se bliži 86. godina igra igre
Vidi originalni članak

Video igre su sve popularniji hobi među svim dobnim skupinama, pa tako i Britanka Hilde Knott (85), koja će idući mjesec napuniti 86 godina, rado igra video igre. Pronalaženje nečeg novog u igri, prelazak na sljedeću razinu, a onda i dovršetak igrice samo su neki od razloga zašto ih još uvijek voli igrati.

Otkriva i da igrice pomažu njezinom umu da ostane aktivan, a sa svojom tetom koja je napunila 94 godine rado igra Grand Theft Auto IV. Igre su njezin hobi već 40 godina, a danas koristi PlayStation 3. 

Slična priča u javnost je izašla prošli tjedan, a glavu ulogu ima muškarac (68) koji je zagriženi fan igrice World of Warcraft. Stotine sati potrošio je na igranje, ali time nije nadmašio Kathleen 'Kit' Connel koja igra Nintendo iako je napunila sto godina. 

Idi na 24sata

Komentari 125

  • CrveniBarun 01.02.2013.

    Blago njoj kad voli igrati igrice. Moja nažalost ne želi ni dotaknuti tipkovnica, a kamo li kontroler. Zanima je samo kuhanje, kao i moju drugu malo stariju baku koju aam jednom natjerao da primi Gamepade u ruke i malo zaigra utrke, pa su joj se poslije malo trespe ruke od straha. :-D

  • bilopa 01.02.2013.

    ja mamu več dugo nagovaram na Blak Ops al ništa od toga

  • Matija Đumlija Hrošć 22.01.2013.

    čuj ovo ahahahaahh a moja nezna ni bicikl vozit :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare