To je to što me zanima!

Ušli u finale: Aplikacija rješava matematiku uz pomoć kamere

Da bi vidjeli rješenje nekog zadatka, sve što trebate je uperiti kameru, a hrvatska aplikacija PhotoMath će prikazati rješenje i sve korake koji vode do rješenja.
Vidi originalni članak

Aplikacija PhotoMath, hrvatske tvrtke PhotoPay, predstavit će se u ponedjeljak na završnici startup natjecanja u sklopu konferencije TechCrunch Disrupt u Londonu. 

Kako bi riješio matematičke zadatke, PhotoMath koristi kameru mobitela, odnosno korisnik jednostavno treba usmjeriti kameru prema zadatku i dobit će trenutno rješenje na ekranu mobitela. Svrha aplikacije je da bude koristan alat za učenje jer prikazuje i detaljne korake koji vode do rješenja. 

PhotoPay

Idi na 24sata

Komentari 43

  • ATMOZLeader24 24.10.2014.

    da peikaze rijesenje,ali opet ne pokaze postupak kojim dobijemo taj rezultat tako da je isto gledat mobitelom rijesenje ili u udžbeniku iz matematike na kraju knjige.Sucks :)

  • No.1 23.10.2014.

    Greška u koracima , tamo će dobiti nagradu za gajfon i winphone ,a na androidu su mogli pokupiti novac. Da su prvo napravili aplikaciju za android koji je zastupljeniji među mlađom populacijom i,stavili ju na google play za 2-3 dolara u roku od dva dana bi bili milijunaši ,i svaki dan novi milijun.

  • boubou 22.10.2014.

    samo nam je to falilo, vec smo toliko glupi da ne mozemo izracunati 10% biraca

Komentiraj...
Vidi sve komentare