To je to što me zanima!

Uz 3D tehnologiju uređenje interijera postaje zabava!

Kako biste izbjegli da svakog jutra i svake večeri prilikom korištenja kupaonice gledate neželjeni prizor, iskoristite sve pogodnosti 3D tehnologije pri uređenju.
Vidi originalni članak

Pri uređenju interijera kupaonice, Jelušići su se pouzdali u vlastito umijeće uređenja prostora po svom ukusu. Za investitore koji nemaju bogato iskustvo uređenja interijera, to može biti zahtjevan ali i skup zadatak, a rezultat svoga rada gledat će godinama. U bogatoj ponudi materijala i opreme za uređenje i opremanje interijera nije lako odabrati pravi model, uzorak ili boju koja će vizualno odgovarati ideji o idealnoj kupaonici.

Kako biste izbjegli da svakog jutra i svake večeri prilikom korištenja kupaonice gledate neželjeni prizor, iskoristite pogodnosti 3D tehnologije. Djelatnici u bauMax-u opremljeni su sofisticiranim programima za 3D vizualizaciju vaših interijera koji vam u kratkom vremenu omogućuju prikaz raznih kombinacija pločica, boja i sanitarne opreme kao i razmještaja u samoj kupaonici. Na ovaj način možete "osjetiti" interijer kupaonice koji bi vam najviše odgovarao i prije nego se upustite u kupnju i opremanje. 

S obzirom da se uređenje kupaonice svrstava u najkompleksniji, a ponekad i najskuplji dio uređenja interijera, potrebno je posvetiti dodatnu pažnju i obratiti pozornost na svaki tehnički i vizualni detalj. Osim samog projektiranja stručni djelatnici bauMax-a prije svake izrade nacrta trude se upoznati navike klijenata, informirati se o njihovim željama i mogućnostima i prema tome prilagoditi interijer kupaonice. 

3D nacrt osim vizualnog doživljaja i predočavanja izgleda kupaonice prije same izrade uvelike olakšava i odabir potrebnih količina pločica i ostalog materijala što na kraju korisniku omogućava i kontrolirane troškove uređenja interijera. S jasnom predodžbom interijera i detaljnom listom potrebnog materijala kao i potrebnih radova, možete se uputiti u bauMax-ove prodavaonice. 

Za vaše potpuno zadovoljstvo prije uređenja interijera obratite se bauMax stručnjacima za 3D vizualizaciju po vašoj mjeri ili posjetite:  http://baumax.hr/c/3%20D%20planiranje%20kupaonica/cms.02000423.html?pg=1

Idi na 24sata

Komentari 4

  • AntonTrdić 06.08.2013.

    ma bože koja reklamiranja, pa ja to napravim u Archicadu , novinari nasjeli na priče ;)

  • zloča21 03.08.2013.

    gledam prizor koji si mogu priuštiti, a ne prizor koji mi naprave "stručnjaci" u baumaxu za masne pare

  • gigo24 02.08.2013.

    nekuže nek ida je ovo reklama

Komentiraj...
Vidi sve komentare