To je to što me zanima!

Uz virtualnu stvarnost iskusite kako je to driblati kao Neymar

Stvoren za promicanje novih Nike tenisica, video vas stavlja u ulogu slavnog igrača koji koristi svoje vještine kako bi se progurao kroz protivničke igrače
Vidi originalni članak

Nike je nedavno objavio video koji omogućuje nogometnim fanovima doživjeti svijet Neymara Jr.-a u virtualnoj stvarnosti. Da bi dobili puni doživljaj, Nike preporučuje korištenje Google Android smartphonea uparenog s Cardboard naočalama , što je jeftina kartonska zamjena za puno skuplje naočale za virtualnu stvarnost.

Stvoren za promicanje novih Nike Hypervenom II t enisica, video vas stavlja u ulogu slavnog brazilskog igrača koji koristi svoje vještine kako bi se progurao kroz protivničke igrače i konačno postigao gol. Čuje se i publika kako navija te slavi pogodak.

Unatoč tome što ima samo 23 godine, Barcelonina zvijezda Neymar jedan je od najboljih igrača na svijetu . Zato ne čudi Nikeov potez da baš njega odaberu za manekena u novom reklamnom spotu.

Ipak, najzanimljiviji dio je aspekt virtualne stvarnosti koji je pametan marketinški iskorak . Bez sumnje ćemo vidjeti sve više kompanija koje će se oglašavati koristeći virtualnu stvarnost.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Vjeverica od 2 grama 03.07.2015.

    Tribljam ko Pralija

  • Filcho 03.07.2015.

    Odmah naučiš i kako se baciti na travu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare