To je to što me zanima!

Veliki okršaj u Barceloni: Koji telefon će biti glavna zvijezda?

Najveći sajam mobilnih tehnologija počinje za tri tjedna i očekuje se da će vodeći proizvođači predstaviti svoje top modele telefona, tableta, ali i nosivih gadgeta
Vidi originalni članak

Najveći svjetski sajam mobilnih tehnologija počinje za tri tjedna, a kao i prethodnih godina, Barcelona će biti mjesto na kojem najveće kompanije predstavljaju svoje top modele telefona za ovu godinu, ali i druge gadgete te nosive uređaje.

LG bi tako trebao predstaviti G5, nasljednika prošlogodišnjeg modela koji će navodno donijeti 5,3-inčni ekran, senzor otiska prsta, 3 ili 4 GB interne memorije, USB-C konektor i dvostruki ekran, kakav smo vidjeli na V10.

Samsung je dosad objavio najavu za sljedeći Galaxy uređaj, a to bi trebao biti S7 te njegov brat zakrivljenog ekrana S7 edge. Ovih su dana objavljene i fotografije koje pokazuju da će telefoni biti gotovo jednaki izgledomkao i lanjski modeli, a prema najavama mogli bi vidjeti i Gear 360 kameru za virtualnu stvarnost. 

Prema nekim glasinama HTC bi u Barceloni mogao predstaviti One M10, no jednako tako se navodi i da bi se tajvanska kompanija mogla odlučiti za neki drugi termin. O telefonu je bilo dostupno malo glasina, ali se navodi da bi 5,1-inčni uređaj trebao imati ekran Quad HD rezolucije. Stražnja kamera trebala bi imati kameru od 12 Ultrapixela s laserskim autofokusom i f/2.0 blendom te optičkom stabilizacijom slike, a nije poznato što će mijenjati u prednjoj. Očekuje se novi Snapdragon 820 i 4 GB RAM-a. 

BlackBerry bi trebao prikazati Viennu, svoj drugi Android telefon s 5-inčnim ekranom i tipkovnicom ispod njega. Japanski div Sony naviknuo nas je na to da svakih nekoliko mjeseci predstave nove uređaje, pa ne smijemo isključiti mogućnost da u Barceloni prikažu Xperiju Z6, iako smo u Berlinu u rujnu vidjeli Z5 liniju. Neke glasine sugeriraju kako bi umjesto tri Z6 uređaja mogli vidjeti njih čak pet - s dijagonalama od 4 do 6,4 inča.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Airborne101st 03.02.2016.

    nokia 3210

  • ッi シ 03.02.2016.

    samo cekam cip u glavi sa brojem ID i to je to.. ako nisi kao u drustvu BoooM odes papa-.-

  • G4ndalf 03.02.2016.

    Samsung

Komentiraj...
Vidi sve komentare