To je to što me zanima!

Video koji će vas oduševiti: Najbolje GoPro snimke iz 2015.

GoPro je kreirao spektakularnu kompilaciju najboljih snimki iz 2015. u kojoj su prikazali najbolje trenutke brojnih sportaša i avanturista iz cijelog svijeta
Vidi originalni članak

Milijuni ljudi diljem svijeta koriste GoPro kamere kako bi dokumentirali gotovo sve zamislivo, od fascinantnih sportskih pothvata, putovanja ili dirljivih obiteljskih trenutaka, a malena kamera poletjela je čak i u svemir. Kako bi dostojno obilježili sve te autore, GoPro je kreirao spektakularnu kompilaciju najboljih snimaka iz 2015 . u kojoj ćete sigurno uživati barem 5 minuta.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • sony55 02.01.2016.

    Odlično izgleda, no snimke su uređivane (stabilizirane) softverski, ovako glatko klizanje bez podrhtavanja nije realna slika. Pogledajte na YouTube-u snimke sa GOPRO 4, koje su stavljali korisnici, tako će te najbolje vidjeti realnu sliku.

  • 29.12.2015.

    Sigurno jesu GoPro snimke ali, ali... za pola tih snimaka je zaslužan dron a ne GoPro. Takve snimke može napraviti bilo koja kamera a ne samo GoPro pod uvjetom da se nalazi na dronu kao npr. DJI Phantomima a neki modeli već na sebi imaju ugrađenu kameru.

  • Kashmir 29.12.2015.

    Predobro !!!! ;))

Komentiraj...
Vidi sve komentare