To je to što me zanima!

Vipnet će u srijedu dobiti prvi LTE telefon, stiže HTC One XL

Telefon s 1,5 GHz dvojezgrenim procesorom, 4,7 inčnim ekranom te kamerom od 8 megapiksela podržava LTE tehnologiju koja će u Vipnetu koštati 30 kuna mjesečno
Vidi originalni članak

Iz Vipneta su najavili kako od srijede u njihovu ponudu dolazi prvi telefon u Hrvatskoj koji podržava LTE tehnologiju. Da bi ga mogli koristiti na 4G mreži, korisnici će morati uključiti LTE opciju koja će mjesečno koštati 30 kuna. Inače, Vipnet i HT u ožujku su pustili u rad svoje LTE mreže koje omogućuju velike brzine prijenosa podataka i glatko korištenje brojnih multimedijskih servisa. 

HTC One XL inače dolazi s 1,5 GHz dvojezgrenim procesorom, Androidom 4.0, 4,7 inčnim ekranom te 8 megapikselnom kamerom. Kamera podržava i snimanje u FullHD rezoluciji, a dolazi s 32 GB interne memorije.

Više pogledajte na www.vipnet.hr

Idi na 24sata

Komentari 12

  • medecina 19.12.2012.

    :) ovaj uređaj je u istom rangu kao i HTC One X+ ali daleko lošiji.. što se tiče HTC Thunderbolt, on je nekako po meni slab jer Android OS, v2.2 (Froyo), ne usklađuje bateriju sa ostalim stvarima.. po pitanju usporedbe One XL i ONE X+ su nespojivi jer X+ za isti novac daje 64GB memorije a procesor je sa 4 jezgre, Ram i ako je 1GB vrlo je spor i izvršavanje aplikacija kao da je na perilici rublja u centrifugi.. HTC One X+ trenutno imam..

  • PaxtonFettel 19.12.2012.

    Pa ima i iPhone LTE... kako je ovo prvi mob na LTE-u koji oni imaju? wtf

  • NatalijaBokan 18.12.2012.

    Ja ga imam već par mjeseci i odličan je <3

Komentiraj...
Vidi sve komentare