To je to što me zanima!

Vipnet održao kino projekciju na mobitelima uz najbrži LTE

Hrvatski filmski klasik prikazan je odličnoj atmosferi kafića „U dvorištu“ u centru Zagreba. Uzvanici su imali priliku gledati film koristeći pametne telefone
Vidi originalni članak

Dogodovštine gospodina Fulira, malog Perice, Ane, Franje i Mine su uz pomoć Vipnetove mobilne mreže vratile uzvanike u doba starog Zagreba. Uživanje u ugodnoj atmosferi uz hranu i piće te u druženju s prijateljima obično ne spada u kategoriju aktivnosti prilikom odlaska u kino. Međutim, razvoj mobilnih mreža omogućio je novu dimenziju mobilnosti, a Vip mobile cinema redefinirao je doživljaj gledanja filmova. U klasiku Kreše Golika uživali su i mnogi iz svijeta poznatih.

Ovo je zaista prekrasna atmosfera za pogledati film jer se vrlo lako uživjeti u ozračje koje je u to vrijeme bilo karakteristično za Zagreb. Dodatan plus je i činjenica da nisam ograničena na svoj stolac kao u kinu, već gledajući film mogu prošetati, otići po piće ili jednostavno pritisnuti pauzu i nastaviti s gledanjem filma onda kad mi to odgovara – izjavila je poznata glumica i pjevačica Vanda Winter.

Vipnet

Vipnetova super brza 4G +/ LTE mreža s brzinama do 187 Mbit/s dostupna je u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Varaždinu, Zadru, Karlovcu, Slavonskom Brodu, Dubrovniku i Puli. Osim gotovo neograničenih mogućnosti korištenja podatkovnog prometa, trenutnog dijeljenja fotografija i video sadržaja u HD rezoluciji, gledanja videa na internet servisima poput YouTubea, 4G +/ LTE mreža korisnicima omogućava i uživanje u zahtjevnijim interaktivnim uslugama poput usluge Vip TV za van. 

Vip mobile cinema event realiziran je korištenjem HTC mobilnih uređaja i Cellularline slušalica.


Idi na 24sata

Komentari 1

  • oko za oko pasta za zube 👻 08.09.2015.

    Zaboravili su napisati da se to odnosi samo za pretplatnike, a bonaši koji također plaćaju neku od tarifa svaki mjesec na tu brzinu nemaju pravo. Uskoro bay bay Vipnet-u.

Komentiraj...
Vidi sve komentare