To je to što me zanima!

Vjerovali ili ne, ovo je Lada: Najavili proizvodnju X-Raya

Iako je njihova autoindustrija na koljenima, iz Rusije stiže koncept nove Lade koji je dobio brojne pozitivne kritike. X-Ray će prema najavama ići u serijsku proizvodnju
Vidi originalni članak

Iza koncepta X-Ray stoji ruski AvtoVAZ, proizvođač nekada iznimno uspješne Lade, koji je udružio snage s dizajnerom Steveom Mattinom. Ovaj Britanac potpisuje dizajn mnogih Mercedesa, između ostaloga S i M klase, SL-a, SLK, SLR McLarena i Maybacha te Volva V60 i S60. Stoga ne čudi činjenica da je X-Ray dobio brojne pozitivne kritike. 

Iz Rusije najavljuju serijsku proizvodnju tako da ovaj crossover ne bi trebao ostati u fazi studijskog modela. Osim toga njegove linije bit će dizajnerska osnovica za sve buduće modele Lade koji stižu 2015. 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • IgorBašić 21.10.2012.

    Ok opće je poznato da su ruska vozila relativno PROVIJERENA i IZDRŽLJIVA ma koloko si god neki to ne žele priznati!? Ok i ja sam među njima BIO sve dok nisam vidio ovaj pr ototip iz Rusije !? Ne sumnjam u uspijeh!!!!

  • socijalist novoga kova 21.10.2012.

    zaista futuristički ...i nemam ništa protiv lade ,bila je dobra i za vrijeme rata (niva) ta se penjala svugdje bez problema .dugotrajno i izdržljivo vozilo

  • patrolla 20.10.2012.

    nije vazno kako izgleda vazno je ko je to uradio i da bude sve od zlato i da kosta 2 kuna nebi ga nosio kuci

Komentiraj...
Vidi sve komentare