To je to što me zanima!

Vozili smo novu Škodu Fabiju: Auto za sam vrh gradske klase

Dani kada je Škoda bila osjetno jeftinija alternativa drugim markama VW grupe su iza nas. Uz klasičan oštar dizajn donosi i dozu živahnosti te modernu tehniku
Vidi originalni članak

Nova Fabia je stigla na hrvatsko tržište. Glavna razlika u odnosu na prethodne modele je to što više ne pokušava biti među najpovoljnijima već među najboljima u klasi. Iza konzervativnog, oštrog dizajna krije se moderan automobil sa opsežnom sigurnosnom opremom i visokom dozom komfora u vožnji. 

Goran Jakuš/Pixsell

Fabia je osjetno šira i niža te izgleda dinamičnije, a tako se i vozi, naravno ako je adekvatno motorizirana. U ponudi je četiri benzinska motora snage 55, 75, 90 i 105 KS te tri dizela od 75, 90 i 105 KS. Na hrvatskom tržištu su u ponudi tri razine opreme te brojni dodaci, poput krova u drugoj boji ili multimedijskog sustava s Mirror link tehnologijom. 

Osnovni model 1.0 s Active paketom opreme stoji 79.898 kuna. Za maksimalno dva mjeseca na tržište stiže i karavanska Fabia Combi s velikim prtljažnikom od 530 litara.

Goran Jakuš/Pixsell

Idi na 24sata

Komentari 21

  • expendables 04.02.2015.

    koma pa to nevrijedi niti 60000,a kamoli 80000 eto bas me zanima koliko ce mo je viđati na cestama ....

  • Filcho 03.02.2015.

    Koji ste vi likovi, vi što pljujete, imam Fabiu, 2007. godina, 1.9 SDI, prije nekih cca. godinu, godinu ipo dana, auto mehaničar ju je dignuo na dizalicu i kad je vidio da motor star 8 godina nema "ni kapi" ulja ispod, samo je blejio 5 minuta u njega...ugl. kad neznate nemojte pričat gluposti, ako je motor i većina dijelova stigla od Golfa, Pola i Ibize, zašto tako ne pljujete po njima...Škode su jako zahvalne, a samo neupućeni i oni koji nikad nisu vozili Škodu će reć da ona ništa nevalja...ako je vama gušt vozit Passata iz 2001. i k#rčit se misleći da ste neke face, samo izvolite

  • muni seferendi 03.02.2015.

    mene nije briga kakav je ,ja ga sigurno neću kupiti

Komentiraj...
Vidi sve komentare