To je to što me zanima!

Vožnja Uberom noćas neće biti moguća: 'Uvodimo promjene'

Bit će uvedene i promjene u izdavanju R1 računa. Oni će se moći preuzeti samo ako prije vožnje korisnik ima ispunjene podatke za izdavanje R1 računa na svom profilu
Vidi originalni članak

Vožnja Uberom u Hrvatskoj neće biti moguća u noći na četvrtak 14. veljače, od 02:00 do 04:00 sata. Razlog nedostupnost je promjena pružatelja usluge fiskalizacije. 

Bit će uvedene i promjene u izdavanju R1 računa. Oni će se moći preuzeti samo ako prije vožnje korisnik ima ispunjene podatke za izdavanje R1 računa na svom profilu, priopćili su iz Ubera Hrvatska.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • ales 13.02.2019.

    ukinuti uber, ti ljudi divljaju, ne koriste žmigavce, ubacuju se u vas u traku, mrtvi kut ne postoji, retrovizori ne postoje, kao da su jedini na cesti. crveno, zebra njih ne jebe.

  • ramek09 13.02.2019.

    Mislim ono ...uber je uzeo 350 kn za vožnju,pa il ste bili pijani ko deve pa na aplikaciji pise koliko je voznja tj npr od 310-400 kn , pa niste trebali onda narucit vožnju ak vam je puno,ali ja kao uber vozac imam 90 posto pohvala od korisnika da dolazimo brzo po njih i da nas je veliki dio super vozaca , ali nemozemo svi biti super jer ima i losih vozaca , ali za to su krivi partneri koje boli ona stvar kako vas voze , njima je bitna zarada , kad vidite da vozac ima ocjenu ispod 4.75 onda znate da nije bas za taj posao ..lijep pozdrav svima

  • pehlinar 13.02.2019.

    što se mene tiće nemorate više nikad vozit. prevaranti

Komentiraj...
Vidi sve komentare