To je to što me zanima!

Vratio se BlackBerry: Nema tipkovnicu, ali ima jaku bateriju

Motion je novi telefon koji dolazi s BlackBerryjevim imenom. Nudi 5,5-inčni ekran, kameru od 12 megapiksela i 32 GB memorije. U Europi bi trebao stajati 500 eura
Vidi originalni članak

BlackBerry je nekoć bio poznat po svojim odličnim poslovnim telefonima s tipkovnicama, no sada su neka druga vremena i BlackBerry je predstavio Motion, svoj telefon koji dolazi samo s ekranom osjetljivim na dodir bez tipkovnice.

Radi se o telefonu srednjeg ranga, koji dolazi s 5,5-inčnim Full HD ekranom i Snapdragonom 625 procesorom. Tu je 4 GB radne memorije te 32 GB interne. Na stražnjoj strani je kamera od 12 megapiksela. Njegovi aduti su baterija kapaciteta 4000 mAh i otpornost na vodu (IP67). Sudeći prema performansama telefona i velikoj bateriji, čini se da bi Motion mogao lakoćom izgurati i više od jednog dana na jednom punjenju baterije. 

Telefon dolazi s modificiranim Androidom 7.1 i aplikacijama fokusiranima na sigurnost. Telefon je u startu namijenjen bliskoistočnom tržištu, ali kako prenosi GSM Arena u Europi bi trebao stajati 500 eura. 

Inače, kineski TCL Communications je tvrtka koja sada lansira telefone pod imenom BlackBerry, a ovo je njihov drugi telefon nakon lanjskog KEYOne. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Rafo 10.10.2017.

    "...čini se da bi Motion mogao lakoćom izgurati i više od jednog dana na jednom punjenju baterije." Što je tu tako izuzetno? Da može izgurati 5-6 dana, to bi bilo nešto, a ne samo jedan dan. Zapravo, normalno bi bilo da većina mobitela može izgurati 5-6 dana bez punjenja.

  • thedarkside 09.10.2017.

    Jos 150 eura i kupis s8

  • mitunjmo 09.10.2017.

    Imam televizor,ima dugme za prebacivanje programa,ali nema tipku da upalim televizor.Ma vi majke mi niste normalni,a cijena je normalno nenormalna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare