To je to što me zanima!

'Vuk s Wall Streeta' postoji i dijeli poklone na Instagramu

Svoju karijeru započeo je još u srednjoj školi kada je novac koji je dobio na bar micvi uložio u dionice te je do 21. godine zaradio preko milijun i pol dolara
Vidi originalni članak

Jeste li se ikada pitali kako bi izgledao Instagram Jordana Belforta, pravog 'Vuka s Wall Streeta' prema čijem je životu snimljen popularni film? Ne trebate to više samo zamišljati, Instagram Timothya Skyesa, multimilijunaša koji je baš kao i Belfort zaradio svoje bogatstvo trgovanjem dionica, vjerno prikazuje život mladog i bogatog poduzetnika. 

Također, kao i Belfort, i on podučava ljude kako da budu uspješni kao i on. No, tu sličnosti prestaju. Skyes, za razliku od stvarnog 'Vuka', nikad nije optužen za zločine vezane za poslovne uspjehe niti je punio naslovnice kokainskim aferama.

Svoju karijeru započeo je još u srednjoj školi kada je novac koji je dobio na bar micvi uložio u dionice te je do 21. godine zaradio preko milijun i pol dolara. Za sebe tvrdi da nema nikakve posebne vještine osim želje da omogući bolji život svojim voljenima i sretan je što im to može omogućiti.

On putuje svijetom, vozi bijesne aute, ali i često poklanja gadgete svojoj Instagram publici.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • Spiro1307 02.06.2015.

    I ja bi opodio u 8.razredu svoje novce od krizme da mi ih roditelji nisu jamili šteta

  • Kamičko 02.06.2015.

    Glavno da je skorman i samozatajan.

  • lena28 02.06.2015.

    mislim da ovo pljuju samo oni koji nisu sami sposobni nesto stvoriti. neka covjek uziva znam da ja bi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare