To je to što me zanima!

WhatsApp dobio novu opciju pa ga više ne morate napuštati

Kad vam netko odsad pošalje video koji su vidjeli na Facebooku ili Instagramu, sada više nećete morati otići iz razgovora i u neku drugu aplikaciju
Vidi originalni članak

WhatsApp je u novoj nadogradnji dobio mogućnost kojom možete direktno unutar WhatsAppa gledati videa koje vam je netko poslao s Instagrama ili Facebooka. 

Kad vam netko odsad pošalje video koji su vidjeli na Facebooku ili Instagramu, sada više nećete morati otići iz razgovora i u neku drugu aplikaciju, već će se taj video prikazati unutar chata, što će sigurno olakšati korištenje samog WhatsAppa. Osim toga, uz opciju slika u slici, video ćete moći gledati i dok se prebacujete između različitih razgovora u WhatsAppu. 

MIJENJAJU PRAVILA Nove promjene u WhatsAppu: Uskoro ga neće moći imati svi

Aplikacija je ranije dobila ovu mogućnost za video s YouTubea, a nove mogućnosti prvo su stigle korisnicima iOS verzije koja je ažurirana u ponedjeljak. Android verzija još nije dobila ovu opciju, prenosi Verge.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • drogec 08.05.2018.

    Od kad je ovaj analni jaran preuzeo w app aplikacija non stop šteka dobiješ jednu poruku piše da su 4 pozivi stekaju prekida sve u k...

  • Mister_11_Posto 08.05.2018.

    Špijuniraju nas preko mobitela!

  • bob72rock 08.05.2018.

    Samo jos manje privatnosti

Komentiraj...
Vidi sve komentare