To je to što me zanima!

YouTube napada Spotify: Sada pokreću svoj streaming servis

Novi glazbeni streaming servis YouTube Music na sva veća svjetska tržišta stiže za manje od tjedan dana, no još nije poznato hoće li biti dostupan i na hrvatskom tržištu
Vidi originalni članak

YouTube je najavio vlastiti servis za streaming glazbe, jednostavno nazvanog YouTube Music. U Googleu ističu da ionako milijarda korisnika diljem svijeta njihov video servis koristi samo za slušanje muzike, pa je s obzirom na taj podatak dosta logično da se s novim proizvodom izađu na tržište kojim dominiraju Spotify, Deezer, Tidal i Amazon Music

Streaming servis svojim će korisnicima nuditi hrpu glazbe, playlisti, remikseva, covera i live nastupa koje je YouTube skupljao godinama, što je ozbiljna prednost u odnosu na konkurenciju.

NASILJE, PORNOGRAFIJA... YouTube u samo tri mjeseca obrisao više od 8 milijuna videa

Predviđena je besplatna verzija aplikacije koju naravno ne ide bez oglasa, a reklama će biti pošteđeni svi oni koji će biti spremni za aplikaciju izdovjiti 9,99 dolara mjesečno za Premium verziju, najavljuju na blogu.

Dodatno, YouTube je objavio još jednu novost - YouTube Red koji je do sada omogućavao korištenje videoservisa bez oglasa bit će preimenovan u YouTube Premium i stajat će 11,99 dolara mjesečno. YouTube će sada zapravo nuditi paket usluga jer je osim video servisa u tu cijenu uključen i glazbeni streaming servis YouTube Music Premium. 

NESTAO NIZ SPOTOVA Nakon hakerskog napada s YouTubea 'obrisan' i Despacito

Lansiranje je najavljeno za sljedeći utorak, a YouTube Music će na početku biti dostupan korisnicima u Sjedinjenim Državama, Australiji, Novom Zelandu, Meksiku i Južnoj Koreji. U sljedećim tjednima usluga će postati dostupna u nekih 15 zemalja Europe (još ne znamo hoće li biti dostupna u Hrvatskoj) i ostalim dijelovima svijeta. 
 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Ovca007_1 17.05.2018.

    Dok su erocki portali besplatni, ostalo me ne zarezuje

Komentiraj...
Vidi sve komentare